Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten.

10-1-2012. De NOS kreeg gisteren, maar ook vanmorgen weer een harde plasser bij het zien en horen van de Porsche van de vroegere Rijkspolitie die verkeerszondaars achter hun broek zat. Het is er niet uit te rammen dat rijblik en dat is humor, want de blikmassa komt steeds verder in de knel te zitten. Vandaar ook die snelle jongens van de politie.Zoals hier in het nieuwe station van Arnhem. Hier moeten de oliejunks hun schrootverzameling achter laten. NS is ook afhankelijk van de olieslaven, die op hun beurt weer afhankelijk zijn van de NS. Zo heeft vrijwel ieder station een P+R-mogelijkheid en tegenwoordig ook een "Kiss+ride"-mogelijkheid. Deze optie heeft NS afgekeken van de scholen en creches, waar ouders hun kinderen dumpen alvorens ze de bliklawine in duiken om hun ton staal bij elkaar te verdienen.

Bij de excursie die Prorail naar het nieuwe Arnhemse station organiseerde, was een hoog "Ze zijn tegenwoordig zo knap hé"-gehalte. Veel van de ouderen daar hadden wat problemen met de "Kiss+ride"-optie. Die was voor de olieslaven veel te klein. "Want dat rijblik is toch niet meer weg te denken hé"? Vooral iemand afhalen van de trein, bijna parkeren, is een probleem. Maar ja, die afhankelijkheid van de olieslaven hé!!

De parkeerruimte bij het Arnhemse station. De hier gedumpte rijblikken worden verdeeld over meerdere ruimtes, elk met hun eigen kleur. Zodat ze door hun  eigenaars, die al een beetje aan het dementeren zijn, teruggevonden kunnen worden. Heb je geen rijblik, heb je ook geen probleem met "Kiss+ride". Het OV zet z'n reizigers af en gaat weer verder na in- en uitstappen.


De NS (vroeger totaal onbereikbaar per email & co) twittert tegenwoordig ook. Hadden ze beter niet kunnen doen. Er zijn wel een paar leuke ideetjes voor Prorail en NS.

En die bus in Arnhem? Komt ook een eind aan en dan wordt het een tram.
Geheel modulair opgezet natuurlijk.


Prijs de dag niet voor het rode licht gedoofd is, er kan nog een trein komen.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Ervaar meer over klimaatkombi.
ShoutboxMailMailMail