Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie.

Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

27-2-2013. Kind en verkeersveiligheid is binnen de visie van de ANWB een essentieel onderdeel. Streetwise is op het gebied van kind en verkeersveiligheid het visitekaartje voor de ANWB.

De ANWB waarschuwt voor zichzelf. Streetwise. Bel je de ANWB, dan krijg je een uitgebreid keuzemenu aan je oor, waar streetwise natuurlijk ontbreekt. Op de website is dat niet anders. Zie ook de medeplichtige sponsors.Na een plat oor krijg je eindelijk een hotemetoot aan je oor en die heeft, net als de voorafgaande telefoniste en het totale Nederlandse klootjesvolk....

Peakoil ?Nooit van gehoord.

Net als de ouders van de "Streetwise-kinderen". Bij de scholen staan de ingeblikte ouders twee rijen dik.
Waarschuw de kinderen voor de ANWB. Want de ANWB plugt ook het elektrisch rijblik. Dat is mogelijk nog
gevaarlijker, want dat hoor je niet aankomen.

En 2 jaar later probeert de automaffia het opdezelfde school het nog een keer. Men ceëert een probleem en het onderwijs, dat zelf stevig meewerkt aan z'n ceatie probeert het met een lapmiddel. In een gemeente waar de tram bewust gesloopt is. Nog geen 15 jaar geleden werd daar de laatste tramrails weggehaald. Nu rijzen de problemen de pan uit. En de oplossing wordt door de kinderen zelf aangedragen. Het motief van de automaffia?

Speelziek.

En alles staat dan in de weg. Gezonde bomen worden gesloopt, net zoals men de lokale tramlijnen totaal uitgeroeid heeft.

De bomen verdwijnen uiteindelijk in de even onverstandige open haard. Terwijl deze slim energie hadden kunnen leveren voor het elektrische rijden. Waaraan JanmetdePet mee had kunnen doen en zelfs stroom kan leveren.

En weer ontstaat er een "diskussie" waar de voorstanders van deze moordmachines afhaken als ze hun hobby onder druk komt te staan. De aloude struisvogelpolitiek.

Gelukkig is dit projekt mislukt dus hoor je het gevaar nog wel aankomen en kun je maatregelen nemen. Niettemin probeert Natuurenmilieu het in 2015 nog eens, maar ook dat verzandt. De beste methoden hieronder...

Schijnbewegingen maken zodat het gevaar zichzelf tegen een boom (of tegen elkaar) tot stilstand brengt. Werkt gegarandeerd. Daarna wegwezen en dat kan snel op een fiets.

En er komt meer leuks, men zit weer in de knel. Uit Ravage-webizine:

Justitie wil alle automobilisten middels digitale nummerplaatherkenning laten volgen. Stichting Privacy First bereidt juridische stappen voor. Lees meer:

Om deze diersoort (ook in de knel) verder te helpen is een simpele doeltreffende methode ontwikkeld:
PUR-schuim werkt, totaal geïsoleerd.


Sommige mensen zijn zo geslepen, dat ze zichzelf in de vingers snijden.


Klimaatkombi zal op diverse media interveniëren, oa op Facebook. Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
Mail