Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

31-8-2012. Onbesproken is en blijft de vrachtwaggel. Dat is een bewuste keuze van domroep en politiek. En het werkt. Tot nu toe dan, want men heeft buiten de waard gerekend.

De waard Peakoil kent geen mededogen en zal keihard toeslaan.

De "uit z'n dak generatie". Daar maken politiek en domroep uitzinnig misbruik van. Muziek, oa Bulgaarse muziek staat er om bekend psychische krachten los te maken. Mensen kunnen onder invloed van opzwepende muziek door het vuur lopen zonder dat er brandwonden ontstaan. Dit zijn dagen durende feesten, waarvoor ook een aanleiding is.

Een feestje is leuk, maar er wordt tegenwoordig feest gevierd OM het feest. Alcohol en drugs komen steeds meer in het spel.

Daar maakt men misbruik van. Vooral de domroep negeert feiten over oprakende olie. Met name het goederenvervoer over de weg blijft volledig buiten schot of er wordt als vervanging vervoer over water gepropageerd. Ook dat draait uitsluitend op olie. Maar zolang het wegvervoer nog het leeuwendeel van het transport uit maakt wordt dat opgehemeld. Truckers maken vaak gebruik van muzeik, alcohol en drugs Een bewuste keuze van de machthebbers.

En zie het resultaat, afval en Verweggistan overal. Want dit spul komt echt niet per trein of bakfiets.

Aanleiding was de Partij van de Dieren van Marianne Thieme, een volgeling van de zevendedagsadventisten. Hieronder de twitterstroom van afvalvarkens @jessicavdbosch en @VieV_Bizarre

Zo begon het:

@Klimaatcombi @partijvddieren en waarom is dat een reden om er niet op te stemmen? Dat is alleen maar goed. Tweet:

En dan branden de pubers los. Er is geen land mee te bezeilen, men snapt niets van naderend onheil.

@Klimaatcombi @partijvddieren serieus. Als je wat wil veranderen moet je het zelf doen. Want partijen doen toch niet wat je wil. Tweet:

: Vrachtwaggels, gaan regelmatig liggen. Kijk es wat 'n bende. ” ga t lekker opruimen dan Tweet:

@Klimaatcombi @partijvddieren serieus. Als je wat wil veranderen moet je het zelf doen. Want partijen doen toch niet wat je wil. Tweet:

@TeamSYNner: Ripped her heart out right before her eyes #GuessTheSong” a little piece of heaven :3 Tweet:
Totaal onder invloed van:

Veel adverteerders zorgen voor een koppeling van hun radio- en hun tv-uiting, bijvoorbeeld door te kiezen voor dezelfde stem, muziek en/of jingle. Doel van deze koppeling is dat de consument bij het horen van de radiocommercial de tv-commercial voor zich ziet: het visual transfer-effect. Uit onderzoek van Ster (‘Radio in de mix’) blijkt dat wanneer een radiocommercial op minimaal twee elementen overeenkomt met de tv-commercial, meer effect te zien is op overwegen, voorkeur en koopintentie dan wanneer er sprake is van één of geen overeenkomend element. Lees meer over deze indoctrinatie:

Verstand nog steeds op NUL:

@Klimaatcombi @jessicavdbosch EINDELIJK je snapt dat ik toch geen zonneboiler ga kopen :D Tweet:

Want dat is nou precies dat de commercie NIET voor ogen heeft. Nadat Kaatje Lut al twee keer is uitgelegd dat je een zonneboiler in tegenstelling tot de onuitroeibare PV-panelen goedkoop en simpel zelf kunt maken. gaat ze gewoon door met ongefundeerd gekakel.

@Klimaatcombi @jessicavdbosch jij bent degene die tegen iedereen op twitter zeurt over vrachtwagens, politiek en olie. Tweet:

@Klimaatcombi @partijvddieren @partijvddieren ja heel fijn voor je maar laat me met rust. je gezeur is vreselijk irritant. Tweet:

@Klimaatcombi @partijvddieren maar goed dat vrachtwaggels niet bestaan. Richt zelf een partij op dan en stop met zeuren. Tweet:

@Klimaatcombi @partijvddieren dat heet een vrachtwagen :) als je het zoveel beter weet richt zelf dan een partij op! Tweet:

Het profiel van de volgende generatie, verpest door de muzeikmanie van de domroep:

@VieV_Bizarre

VieV, 19, Dutch, Taken @hylianguido , Potterhead, A7x, Tokio Hotel,
Cinema Bizarre, Animals, Books, Kleuter :D , vampier

Gevaarlijk wordt het als deze studentjes zich met jeugdwerk gaan bemoeien. Voor hun "papiertje". Dat is de volgende generatie die bewerkt gaat worden door de machthebbers. Kinderen staan voor alles open. Zowel voor positieve als negatieve invloeden:


Geen kip die kakelt, of er is wel een haan die kraait.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
Mail