Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

30-4-2011. Reakties zijn altijd amusant. Mensen tonen onbewust hun beperking. Men is zich niet bewust dat de inhoud van weblog of website bepaald wordt door de maker zelf. Reakties uit de vorige weblog. Deze bedreigde diersoort heeft de shoutbox gevonden (een mogelijkheid om te reageren) waarin zij klagen niet te kunnen reageren. De mogelijkheid te reageren werd afgesloten na veelvuldige spam. juni 2011:

Afsluiten
Door mensen niet de mogelijkheid te laten geven te reageren op uw ideeen omdat ze toch de absolute waarheid zijn, zal de ander er ook niet op reageren en naar luisteren. Zie hier het verhaal van de mislukte einzelganger.
10 Jun 2011 18:14:49

Opgefokt
Wie vriendelijk doet en open staat bereikt meer dan anoniem mensen afzeiken, belachelijk maken en ze direct dom te noemen.
10 Jun 2011 18:13:42

Vriendelijkheid
Als u op zo'n manier tegen mensen tekeer gaat zijn die mensen ook niet bereid naar uw absolute waarheid te luisteren.
10 Jun 2011 18:12:49

Let ook even op de tijden.


Ach, ook dat is gebruikelijk, de indruk dat er naar de absolute waarheid geluisterd wordt is totaal afwezig, gezien het feit dat er nu (2010) nog steeds geïnvesteerd wordt in kernenergie. En wat is het verschil? Luister niet naar de absolute waarheid en zie de gevolgen. Meer files, meer gevaren als EHEC (een gevolg van bezuinigen op voeding), veel eerder meer betalen aan de pomp. Dat is wat er gaat gebeuren. En dat is humor!! Maar eigenlijk is het bittere ernst. Meer lezen:

Ook om te lachen zijn de reakties van lezers. Laatst was er Cindy, die geen verse groenten kon kopen omdat haar kinderen naar de naschoolse opvang moesten. Nu is er weer iemand die je adviseert om peperdure zonnepanelen met een rendement van hoogstens 15% op je dure koophuis te zetten. Terwijl toch langzamerhand duidelijk moet zijn dat het dom is om in een koophut te gaan zitten. Daar is inmiddels een antwoord op:

De (wat oudere) reaktie van Johan: Als u nu gewoon op uw koophuis www.zonnepanelen.nl doet, dan hoeft u nooit meer te zeuren om olieverbruik.
Gepost door Johan (gast) op 19-12-2010 om 23:05


Vooral de automaffia zit in de knel. De NOS heeft vandaag een elektrisch rijblik op pad gestuurd. Nog steeds niet gehinderd door enige kennis van deze materie. Een paar (onbeduidende) vraagjes voor de NOS:

En de reakties bij de NOS liegen er niet om:

Citaat van Duivjuh: “Het gaat erom dat de milieumaffia de NLse burger uit de verbrandingsauto wil hebben. Kan het niet goedschiks (economische voordeel van elektrisch, of economisch nadeel wordt opgeheven door feel-good beleving agv vermeende wereldverbetering) dan gebeurt het kwaadschiks door absurde belastingmaatregelen waardoor verstandig autorijden (verbrandingsmotor) onbetaalbaar wordt voor de minder rijke mensen.” Meer lezen:

Stond daar nou de milieumaffia? Er is maar één maffia en dat is de automaffia. De echte “milieumaffia” zal het aan z’n anus oxideren of er een elektrisch rijblik komt of niet. Lood om oud ijzer.
Verstandig autorijden met verbrandingsmotor?

een troost, de optocht en dan moet de elektrische rijder weer naar de echte elektrische rijder. Die doet het al 100 jaar.
Zonder akkus. Zonder oplaadpunt.....


En de laatste, vers van de digitale pers. Frits in de knel, reageert vermoedelijk op een twitterreaktie, waar commentaar werd geleverd op deze site, en zoals hier blijkt problemen heeft met de inhoud. Men vertoont territoriumgedrag:

Ik heb een tip voor u:

Verhuis naar een onbewoond eiland (per afdankpallet, die u vervolgens daar kan gebruiken voor bio-energie, gewoon hopen dat de wind goed staat want er komt daar natuurlijk geen trein!) en stop ons te vervelen met deze moralistische onzin.

Oh, en neem vooral geen fiets mee; daar groeit vast wel bamboe om de eigen fiets te maken.

------------------------------------   
12:40 (20 uren geleden)
        
Frits
nog maar een keer:
____________________________________
Oh, en voordat ik het vergeet.

\" Diskussie met steekhoudende argumenten haat men, gaat men uit de weg.\"

Naast het feit dat we discussie met een C-schrijven (de C van CO2, blijkbaar mijdt u deze uit blinde haat!), bent u degene die om de haverklappen mensen blokkeert op Twitter. Is het niet om een \'rijblik\', dan is het wel om een PV-paneel of welke achterlijke reden dan ook.

De pot verwijt de ketel..... Juist!

------------------------------------

Wat de reaguurders nog steeds niet begrijpen is dat hier slechts feiten getoond worden. Feiten waar velen over vallen en ook letterlijk over zullen gaan vallen.
Alternatieven worden ook getoond.


Liever gekwetst door de waarheid, dan getroost door een leugen.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
Mail