Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie.

Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

18-8-2013. Uit Nieuwsbank.nl: AMSTERDAM, 20130815 -- Op zaterdag 28 september a.s. is Amsterdam en omgeving het decor van de Amsterdam E-Challenge, met ruim 200 elektrische en hybride auto's, de grootste elektrische auto rally ter wereld. Lees meer:

En dat is dan ook meteen het enige waarvoor deze troep geschikt is. Want: Uit Autoblog.nl: Ha. Haha. Hahahahaha.

Zelden had een autocrash zo’n ironische lading als de zwarte Model S (zo’n Signature Edition) die deze week in Murfreesboro, Tennessee van de weg schoot. De 34-jarige vrouw achter het stuur van de elektrosedan bonkte namelijk een elektriciteitsmast scheef waardoor een deel van de stad zonder stroom kwam te zitten.


Knip 8<

Mooi is ook het taalgebruik van Autoblog.

Enfin, de ravage van de crash, evenals een gedeukte Model S met acht uitgeklapte airbags, ziet u HIERO. Lees meer:

En ook biologische boerderij Veld en Beek te Heelsum doet het sinds kort elektrisch. Een zuivelbedrijf heeft vooral warmte nodig (voor yoghurt en kaas bv). Maar daar wil Veld en Beek niet aan. Men wil stroom en wel met een rendement van 15%. De zonnepanelen dus. Zie de hellingshoek waaronder deze blauwe platen geplaatst zijn en ook Veld en Beek weet dat de opbrengst in de winter ontoereikend is.

De klant, die wel een redelijke vinger in de pap heeft, maar door de media op het verkeerde been gezet wordt, wil PV-panelen. En dus plaatst Veld en Beek PV-panelen. Andere ideëen als warmtekrachtkoppeling kan men niet aan.

Warmte gooit deze klant van Veld en beek, met z'n 1200 kg staal, gewoon weg en wel zo'n 60%.

Warmtekrachtkoppeling, de Duitsers hebben het over "Blockheizkraftwerk" (BHKW), levert stroom en warmte en zo zouden de produkten van Veld en Beek naar de klantcontainers vervoerd kunnen worden. Lees meer:

Zo doen de Zwitsers dat al jaren. Eerst het BHKW met daarnaast de Cargotram.Seit 2003 betreiben ERZ Entsorgung + Recycling Zürich und die Verkehrsbetriebe Zürich VBZ das Cargo-Tram. Aus Anlass des 10-Jahre-Jubiläums hat ERZ das beliebte Tram einer Gesamtrenovation unterzogen, so dass es nun in neuem Glanz erstrahlt. Lees meer:

Het eeuwig durende conflict op de weg, waar de provincie Gelderland mee aan het stoeien is, is dan uit de weg geruimd.

Maar ook daar voelt men zich op het asfalt beter thuis.

: Wij zoeken 2 Mobiliteit die meedenken over verkeer- en vervoersvraagstukken

Lees de vacature van de provincie Gelderland:


Toen je dronken was, luisterde je niet; nu je nuchter bent, versta je me niet.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMail