Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

9-12-2014 Gans het raderwerk staat stil als uw machtige arm dat wil. Oftewel, systeemfout, het systeem wankelt. Het klimaat verandert door menselijk handelen, meer dan 90% van de geleerden is het daarover eens.

Veel erger zijn de problemen in gebieden waar de klimaatverandering het sterkste is. Dat zal de hieronder vermelde figuren aan hun anus oxideren.

E.e.a. zal overigens ingehaald worden door het fenomeen piekolie. Intussen begint de automaffia (een systeem dat ook weer samenwerkt met de oliemaffia) de koude wind in het gezicht te voelen. Daar is men niet blij mee, en al helemaal niet met de enkeling die veranderingen aanbeveelt. Men wil individuen kunnen uitschakelen, goedschiks of kwaadschiks. Via twitter wordt e.e.a. duidelijk met scheldpartijen.

Opmerkelijk.En dat terwijl de Klimaatgekkies blijven beweren dat de temperatuur op aarde blijft stijgen....

Deze jongens en meisjes worden niet gehinderd door enige kennis. De reden van deze extreme koude wordt in deze tweet (met link) niet vermeld. Dat doet men hier:

Intussen gaat men door met verspillen en zodra er commentaar komt begint men te dreigen.

geen probleem, wie weet komen wij elkaar nog een keer in de rechtszaal tegen... :-)

Ook dreigt men in bedekte termen. Dit bericht verscheen laatst via het reaktieformulier. Reaguurder had via whois uitgevonden wie er achter "klimaat(c)kombi" zit en deze naam gebruikt om eigen identiteit te verhullen.


Naam: ** ****
E-mail adres: **@***
Bericht:
Al weken zie ik je de een na de ander beledigen op twitter, dat is niet grappig. Als je ergens voorstaat is dat prima, maar doe dat niet op deze manier. En gebruik op je minst gewoon je eigen naam **.

Verstuurd op 08/12/2014 19:35:43 via het IP adres 85.17.24.66


De naam is nooit belangrijk, het systeem wankelt door egoïsme. Alles moet wijken voor het individu. De individuen op de snelweg krijgen dus binnenkort met meer leuks te maken.

Lezers zijn via twitter op dit bericht gekomen en dit zal ook weer via twitter verspreid worden.

Enige tijd geleden probeerde een chauffeur zijn truck met oplegger te keren op een overweg. De bomen sluiten. De chauffeur probeerde die nog tegen te houden. Toen dat niet lukte ging ie terug naar z'n cabine. Dat was z'n laatste daad. De trein knalde er in volle vaart bovenop. De chauffeur werd uit de cabine geslingerd en overleed. 7 auto's van de oplegger belandden naast het spoor en stuiterden tegen de trein, waarin 3 gewonden vielen. Lees hier en hier meer:

Freut euch nicht zu früh! Der niedrige Ölpreis ist ein Systemrisiko http://t.co/MOJmhQSy3L #rohstoffe #ölpreis


Je leert weinig van mensen die het altijd met je eens zijn.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMailMailMail