Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

9-12-2014 Gans het raderwerk staat stil als uw machtige arm dat wil. Oftewel, systeemfout, het systeem wankelt. Het klimaat verandert door menselijk handelen, meer dan 90% van de geleerden is het daarover eens.

Veel erger zijn de problemen in gebieden waar de klimaatverandering het sterkste is. Dat zal de hieronder vermelde figuren aan hun anus oxideren.

E.e.a. zal overigens ingehaald worden door het fenomeen piekolie. Intussen begint de automaffia (een systeem dat ook weer samenwerkt met de oliemaffia) de koude wind in het gezicht te voelen. Daar is men niet blij mee, en al helemaal niet met de enkeling die veranderingen aanbeveelt. Men wil individuen kunnen uitschakelen, goedschiks of kwaadschiks. Via twitter wordt e.e.a. duidelijk met scheldpartijen.

Opmerkelijk.En dat terwijl de Klimaatgekkies blijven beweren dat de temperatuur op aarde blijft stijgen....

Deze jongens en meisjes worden niet gehinderd door enige kennis. De reden van deze extreme koude wordt in deze tweet (met link) niet vermeld. Dat doet men hier:

Intussen gaat men door met verspillen en zodra er commentaar komt begint men te dreigen.

geen probleem, wie weet komen wij elkaar nog een keer in de rechtszaal tegen... :-)

Ook dreigt men in bedekte termen. Dit bericht verscheen laatst via het reaktieformulier. Reaguurder had via whois uitgevonden wie er achter "klimaat(c)kombi" zit en deze naam gebruikt om eigen identiteit te verhullen.


Naam: ** ****
E-mail adres: **@***
Bericht:
Al weken zie ik je de een na de ander beledigen op twitter, dat is niet grappig. Als je ergens voorstaat is dat prima, maar doe dat niet op deze manier. En gebruik op je minst gewoon je eigen naam **.

Verstuurd op 08/12/2014 19:35:43 via het IP adres 85.17.24.


De feiten dan maar. Bijgewerkt 16-4-2018

Mit Klimaschutz lässt sich Felssturz nicht ganz verhindern, aber immerhin Ausmass und Häufigkeit reduzieren. https://t.co/QwrGTluFOX

‘De Warme Golfstroom wordt zwakker’

En de oorzaak:
Eens kijken wie er het beste kan dreigen.


De naam is nooit belangrijk, het systeem wankelt door egoïsme. Alles moet wijken voor het individu. De individuen op de snelweg krijgen dus binnenkort met meer leuks te maken.

Lezers zijn via twitter op dit bericht gekomen en dit zal ook weer via twitter verspreid worden.

Enige tijd geleden probeerde een chauffeur zijn truck met oplegger te keren op een overweg. De bomen sluiten. De chauffeur probeerde die nog tegen te houden. Toen dat niet lukte ging ie terug naar z'n cabine. Dat was z'n laatste daad. De trein knalde er in volle vaart bovenop. De chauffeur werd uit de cabine geslingerd en overleed. 7 auto's van de oplegger belandden naast het spoor en stuiterden tegen de trein, waarin 3 gewonden vielen. Lees hier en hier meer:

Freut euch nicht zu früh! Der niedrige Ölpreis ist ein Systemrisiko http://t.co/MOJmhQSy3L #rohstoffe #ölpreis


Je leert weinig van mensen die het altijd met je eens zijn.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMailMailMail