Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

22-12-2014. Bijgewerkt 8-4-2020. Meer piekoliechaos. De grote misverstanden, varierend van het mobieltje tot de mobiele wegversmalling. Eén sterfgeval in de straat en deze staat meteen helemaal vol. Over sterfgevallen gesproken... Daar heeft de wereld nu mee te maken. Corruptie, ehhh, Corona. En hoe leg je dat aan kinderen uit?

De oorzaak van corruptie is de oliemaffia, die er voor zorgt dat mensen over de hele wereld (vlieg)reizen en zo ziekten verspreiden. Zowel kanker, griep als hartinfarct en tinnitus.

De Aarde heeft Kanker

Dat klopt, dat gaat vaak samen met een infarct, in dit geval de verkeersinfarct. En dat wordt steeds erger en is uiteindelijk dodelijk. Steeds meer "gezondheidswerkers" proberen de symptomen te bestrijden. Maar men vergeet die snelweg, dat is één van de symptomen van de ziekte die de aarde uitholt.

Gun je kinderen ook meer spel in de natuur? Als ouder, BSO, KDV, buurtwerker, huisarts, leerkracht etc? Teken hier t.co/I2hadVQwvw

En men verzint van alles om de domheid te verdoezelen. Zoals:

Elektrische bus

Eindhoven is het Nederlandse epicentrum als het gaat om elektrisch rijden. Connexxion-dochter Hermes bijvoorbeeld, rijdt met 43 elektrische bussen door Eindhoven. Bij elkaar vormen zij nu het grootste elektrische buswagenpark van Europa. “De ontwikkelingen gaan zo hard dat de elektrische bussen die nu in Eindhoven rijden al niet meer te vergelijken zijn met de nieuwe elektrische bussen die eind dit jaar in de regio rond Amsterdam gaan rijden” aldus Juul van Hout, directeur van Hermes. Lees meer:

Het overige verkeer, veel meer dan die enkele bus blijft wel gewoon verkeersinfarct veroorzaken. Het is vol en dat schijnt Maarten Steinbuch maar niet te begrijpen. Die vrachtwaggel rijdt nog nauwelijks elektrisch en heeft een flinke akku nodig. Voor de tram overbodig. Hier heeft men enkele jaren geleden de tramrails uit de straat gesloopt.

Spel in de natuur? BSO is het symptoom, de oorzaak is het verwegwonen. Daar zit men in de puree. Een luxe probleem. De oorzaak van echte kanker en infarct:

Roken is de grootste boosdoener, verantwoordelijk voor 23 procent van de gevallen bij mannen en 15,6 procent bij vrouwen. Op de tweede plaats volgt een tekort aan groente en fruit bij mannen en overgewicht bij vrouwen. Dat blijkt uit het 'Cancer Research UK Report gepubliceerd in het British Journal of Cancer. Lees meer:

De foute leefstijl. Je door de media in de maag gesplitst. En nog iets:

Griep: 250.000 tot 500.000 doden elk jaar. Wat bedoelt u precies met een onderschatting??

Welche Kosten (privat und extern) verursachen die verschiedenen Verkehrsmittel?

**Laten we bij de volgende uitbraak van vogelgriep onze kippen ook minstens 1,5 meter ruimte geven**

'Bij een volgende pandemie zullen we nog afhankelijker zijn van China.

Equipped with ventilators and medical staff, this high-speed ambulance train....

Nog jaren medicijntekorten door coronacrisis Zie ook:


De patient overleed aan roestafzetting, na het roken van een ketting.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal_______________________________________________________________________________________________________.
MailMail