Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

30-1-2012. De eerste sneeuw is weer gevallen en ook zijn de eerste vrachtwaggels weer gaan liggen. Kortom, de verkeersinfarkt slaat weer toe. Iets waar de VVD middels De verkeersinfarkt kan voorkomen worden. Meerburg op twitter: Op zoek naar 'n leuk #appartement in een rustige wijk op loopafstand van 't centrum van #Veenendaal ?

Wie kan dat nog betalen?

Een bericht van een jaar geleden: PvdA en SP willen bij sneeuwval het vrachtverkeer inperken. Op de Ketelbrug komen vrachtwagens niet naar boven als het glad is. De autolobby zit in de knel omdat een scharende vrachtwagen de weg blokkeert. De forensen, die vaak 50 km of meer van hun werk wonen, zitten dan vast.

Niet alleen in Nederland, ook de Zwitsers zitten in de knel. Over 10 jaar moet de Gotthard autotunnel gesaneerd worden (al na 30 jaar). Men wil dan een extra tunnelbuis aanleggen. Even terzijde, tot 1980 ging alle autoverkeer over de Gotthardpas of op de trein door de spoortunnel. (Meer info):


Een andere VVD-er twitterde is een jaar geleden dit lachwekkend bericht dat ook in de Telegraaf (wie anders) en Nu.nl stond: AMSTERDAM - Het KNMI moet worden opgeheven. Het weerinstituut is namelijk partijdig. Dat stelt VVD-Kamerlid René Leegte dinsdag in De Telegraaf. Meer lezen:

Zo zal ook Peakoil wel op de lijst van te verdwijnen instanties staan. Deze club waarschuwt voor een afnemende voorraad fossiele brandstoffen. De kurk waar VVD en Telegraaf op drijven. Ook het weer zelf loopt gevaar. De zware onweersbuien die dat KNMI voor vanmiddag voorspelt, worden in de toekomst verboden, net als de strenge winters met veel sneeuw en ook de tsunami's die problemen veroorzaken bij kerncentrales. Files worden ook verboden en iedereen wordt verplicht in een koophut in Friesland te gaan wonen en in de randstad te werken.

Kinderen mogen niet meer door ouders zelf opgevoed worden. Olie wordt verplicht nieuw te ontstaan en heel Nederland wordt vol geplempt met asfalt.
Het KNMI is een linkse hobby!


Iedereen moppert op het weer, maar niemand doet er iets tegen.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
ShoutboxMail