Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

25-5-2014. Duurzaamleven doet weer een duit in het oplichtzakje. Vooral de eerste gaat behoorlijk helpen de olie op te maken.
Top 5 groene vakantiebestemmingen

Zonnepanelen: hoe werken ze?
Meer aandacht voor milieuvriendelijker tanken en autorijden

Duurzaam autorijden mogelijk?

Dan is er nog Groenlinksstruisvogel Martien Das, die de strekker er uit trekt als je een andere mening verkondigt: Martien Das (@martiendas) heeft getweet op 0:45 PM on do, mei 22, 2014:
Leestip: publicatie PBL @Leefomgeving De energieke samenleving en duurzame mobiliteit http://t.co/H32CBycyO1

Eén zinnetje uit dit domme stuk: "Klimaat Voor personenvervoer is het reductiepotentieel het grootst,voor vrachtvervoer en luchtvaart juist beperkt". De Pdf begint zoals gewoonlijk met een heleboel leeg. Het woord "vrachtverkeer" ontbreekt volledig, het woord "vrachtvervoer" komt niet meer dan één keer voor. Een oplossing?

Het gaat hier dus over een beperking, in dit geval van de overheid. En van Martien Das natuurlijk. Wie is dat nou eigenlijk, die Martien Das?

Zoals je ziet een doodordinaire oliejunk die aan de leiband van de overheid loopt en die denkt met een elektrische equivalent het miljeu en vooral de peakolie te kunnen redden. Uit Linkedin:

Overigens zit Urgenda en vroeger Wubbo Ockels op de zelfde lijn.

TIP: Vrachtvervoer i.c.m. personenvervoer. Hier een Zwitsers bietentransport. Het rode lokje is een rangeerlokje dat een trein naar een "Rollbockgrube" duwt voor de smalspoorlijn. Smalspoor is in NL totaal gesloopt. Herinvoreing kan de politiek niet aan. Dit lokje kan ook simpel wagens aankoppelen aan bv een DDZ-stoptreintje. Voor de grijze cellen van NS en Martien Das onmogelijk.

Das weer: "Reductiepotentieel voor vrachtvervoer en luchtvaart juist beperkt"? Deze sektor beperkt zichzelf meer en meer:

En krijgt hulp: 

Remedie?

Elektrisch en duurzaam rijden? Nog steeds.....

En dan graag iets anders dan.... Dit vervoert geen vracht, dit wel. >>>>


Als mensen achter je rug om praten, vergeet dan niet dat ze tijd in je investeren.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
Mail