Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

3-3-2014. De verkiezingstijd komt er weer aan en dan lopen allerlei politici zich in het zweet om zich populair te maken. En altijd maken ze zich belachelijk. Zo is Groenslinks weer bezig met het goederenvervoer per spoor aan te pakken.

De facebookpagina van Groenslinks Renkum:

Wat vind jij belangrijk voor de Rosandepolder bij Oosterbeek? Marlies de Groot wil rust en ruimte. En geen uitbreiding van het goederenvervoer, dat brengt veel nachtelijk geluidsoverlast met zich mee, slecht voor de gezondheid van mens en dier.

Ze praat erover met Liesbeth van Tongeren in de trein op het betreffende traject. Instappen om 15.06 in Arnhem, graag even een mailtje als je meereist: marlies.groenlinks@gmail.com.
Lees meer:

In die trein notabene. Het resultaat. >>>>

Tegelijkertijd schrijft Groenslinks over peakoil dat nu goed merkbaar wordt.

@hardloperhans blogt: Dalende olie-inkomsten in de Noordzee: De olieproduktie in de Noordzee daalt gestaag. Hi...

Het lijken wel een stel ZZP-ers. Werken ook langs elkaar heen. De hier getoonde vrachtwaggel. Dwars door een woonwijk, brengt de kak van Groenslinks de liflafjes waar men niet zonder kan. Kan of wil, we maken het zelf met ingrediënten uit de regio:

- 200 gr. meel
- 100 gr. muesli
- 100 gr. gele of bruine basterdsuiker
- 150 gr. margarine
- 1 lepel honing
- snufje zout

Bereidingswijze

Meet alle ingredienten af en doe ze in een kom.Hak de boter met twee messen in kleine stukjes.Kneed het deeg tot een samenhangende deegbal, vet een bakplaat in en doe hier een dunne laag deeg op.

Bak het deeg in een voorverwarmde oven op 175 °C in ongeveer 20 minuten lichtbruine en gaar. Neem de bakplaat uit de oven en snijd de plak na enige minuten met een scherp mes tot smalle langwerpige koekjes. Laat de koekjes afkoelen op een vlakke onderlaag (tafel of aanrecht). Na afkoeling zijn de koekjes geschikt voor consumptie.

Weer een vrachtwaggel minder. Groenslinks Renkum krijgt nog steeds geen hoogte van wat er nou eigenlijk met duurzaam transport bedoeld wordt. Peakoil wordt steeds spannender.

Maar misschien leert men ooit nog es dat elektrische auto's alleen maar files veroorzaken.


De meesten worden liever door lof geruineerd, als door kritiek gered.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMailMailMailMail