Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

20-11-2018 Aanleiding voor deze pagina is weer een ongeluk op een spoorwegovergang bij Santpoort.

Er is een mogelijke oplossing voor het probleem. Een parallelweg naar station Santpoort-Zuid biedt mensen een alternatief. Het is er nog niet, aangezien de weg over privégrond zal moeten gaan en niet iedereen bereid is zijn eigendom te verkopen. Leer meer:

Het egoisme neemt hand overhand toe. Ook bij de salongroenen. Privégrond? Dat kent men niet in een socialistische staat. De druk om ten koste van alles winst te maken is er niet. Een spoorlijn is er voor iedereen en diegenen die dat willen dwarszitten belanden achter de tralies. Werkkamp in Siberie is een antwoord. Daar kun je leren hoe het ook kan. En veel beter. Neem als voorbeeld Combinatieteelt.

Klik op het plaatje om te vergroten. Meteen pak je ook de gezondheidszorg aan met

Voeding Gaston Remmers (53), landbouwsocioloog, vond de vloeibare voeding die hij als kankerpatiënt kreeg zo vies dat hij zelf voedzame shakes bereidde. Hij voelde zich fitter, en weerbaarder. Kennis van patiënten moet beter worden benut, is nu zijn boodschap. Lees meer:

11-10-2015 En, iets leukers kan een bestuurder zich niet wensen, de bevolking komt in opstand. Na de blunder van bestuurder Lara de Brito over haar zwakzinnige idee zelfrijdende auto's voor het "klootjesvolk" te introduceren wordt de politiek opnieuw ingehaald door de werkelijkheid. Het volk pikt het niet meer. Na Volkswagen blunderen nu ook de vrachtwaggels met Euro6-biobrandstof. En ook dat is er totaal onvoldoende:

Volvo Trucks maakt Euro 6-motoren geschikt voor nieuwe

Volgende hoodfstuk zijn voedseltekorten. Want naast de eigen bevolking komen er meer hongerige monden opduiken. Ook dankzij Lara de Brito, zelf het resultaat van koloniaal gekonkel.
Daar zul je als politiek toch maar voor opdraaien.

Natuur & milieu is nu helemaal aan het aftakelen, men kan nu naast gewoon fietsen echt niets meer:

Nieuw artikel over groene , over de groene en :

'Lesroosters en lesuren zijn niet langer heilig'->'Vrijheid geeft meer dynamiek'

RT: Natuur&Milieu roept het kabinet op auto’s voor iedereen betaalbaar te maken t.co/nVfKCGKtYY

Volgende slachtoffer is @k_blaauw echo van @NatuurenMilieu Hahaha.

Engelsen, Amerikanen, Fransen, Noren, Zweden, Belgen en zelfs de Duitsers doen ‘t. Nu NL nog, help je mee?

RT: Natuur&Milieu roept het kabinet op #elektrische auto’s voor iedereen betaalbaar te maken http://t.co/nVfKCGKtYY http://t.co/fZgipwKRKB

Daar gaan we dan met z'n allen na het orakel Lara deBrito:

Lees plan B&W #Wageningen + bezwaren bewoners #Roghorst en #Tarthorst op verbreden NijenoordAllee via http://t.co/cFiPJED0pj

Eén van de leuke neveneffecten >>>

Na de plugaktie van deze club volgt nu een andere tip van de salongroenen om tweeverdiener te blijven. Een doodordinair kapitalistisch zooitje met het verstand op NUL, verder dan de eigen 8 m2 kan men niet denken. Vraag de bezitter van een (elektrische) pooierbak naar het gewicht of vermogen van z'n ton staal en hij staat met z'n bek vol tanden.

De oplossing wordt door dit tuig steevast afgedaan met "elektrische auto's". Wie rijdt er hier nou elektrisch?
Niemand. Zie hier het resultaat.

Amsterdam had ooit een plan om voor een cargotram. Wat is er van terecht gekomen? Een stelletje op hol geslagen egoïsten blokkeert hier het totale verkeer. Want de losgeslagen tweeverdiener heeft geen tijd om voor z'n gezin te koken en fastfood mag van de dolle massa ook niet meer, het wordt daarom vegetarisch fastfood. Hoe belazer je jezelf?

4 op de 10 Nederlanders vindt het moeilijk om bij familie & vrienden aan te geven dat ze liever vegetarisch eten.

Zoals gezegd, net als bij de zonnepanelen, een kapitalistisch zooitje, bedoeld om de rijken rijker te maken, een socialistisch antwoord is noodzakelijk.

Bouw mee aan de #vegafabriek van @vegaslager en ontvang 5% rente over je investering. http://t.co/KWActuCJnt

Genoeg onzin getwitterd: Bruinebonenbende levert al jaren voldoende eiwitvervangers zonder fabrieken. Een rij kapucijners levert dan meer energie dan de blauwe platen ooit kunnen leveren.

Een recept, gepikt, vereenvoudigd en aangepast aan lokale produktie, chaosvermijdend:

Spoel de bonen af. Plaats ze in een grote kom en dek ze af met water. Laat ze een nacht weken.

Giet de bonen af en plaats ze in een grote pan; dek af met water. Breng ze samen met graan aan de kook en kook ze gedurende 1 uur tot de bonen gaar zijn. Voeg, indien noodzakelijk wat meer water toe zodat ze niet kunnen aankoken. Verhit de olie in een kleine pan op matig heet vuur. Sauteer de ui en knoflook tot de ui glazig is. Kruid met komijn en voeg dit, samen met passata, aan de bonen toe. Sudder gedurende 20 minuten zachtjes door. Roer graan en kaneel erbij en kook nog 15 minuten langer door. Breng op smaak met zout, peper en cayenne.

We hebben het echt niet zelf verzonnen: International Year of Pulses 2016 http://t.co/jMg0FsMddx http://t.co/6HlH2orCff |

No surprises here: a new study proves that beans are just as filling as beef. http://t.co/ArSM9jcflD #vegannews http://t.co/sevmuuD57S

In top 7 producten om je trek te stillen staat humus: Peulvruchten zijn zó verzadigend dat..... http://t.co/BKJ4JQ4kso

http://klimaatkombi.nl/images/Transport/RhB_koelcontainer.jpgMeer recepten?

Kaas (mits lokaal geproduceerd) kan heel goed een vleesvervanger zijn. Het aantal lokale kaasproducenten neemt elke dag toe.

Een paar voorbeelden.

Veld en Beek, Remeker.

Hier een paar echte vegetarische recepten van regionale produkten. En de simpele oplossing, waarmee we weer bij elektrisch rijden aangeland zijn. Ook mogelijk in smalspoormaterieel, zodat de NijenoordAllee en Mansholtlaan ontlast worden. Maar een nieuw orakel dient zich aan:

"Meneer Van Dissel, veel mensen willen weten: kan Forum voor Democratie overspringen op gewone mensen?"

Want nu wordt de gemeente Renkum (al eerder aangesproken) rechts ingehaald door gemeente Wageningen, City of lifesciences, ook niet bereid voor het klootjesvolk op te komen. Ieder voor zich. Fantastisch, deze resultaten, weer een paar uur gekonkel aanhoren en er buiten achter komen dat het allemaal nutteloos was? Blijf lekker thuis, de straat is hier al vol genoeg met blik. Laat het maar lekker in puin lopen, 15 jaar waarschuwen en dit als resultaat is fantastisch. Maar heel simpel zijn en blijven de elektronische media.

Die Reinlijn gaat er komen.


Als je het niet meer trekt moet je duwen! !


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal_______________________________________________________________________.
MailMailMailMailMail