Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

22-6-2012. Gevonden op Twitter. Het zwabberbeleid, of liever het anarchisme van "technisch wonder" Farshad Bashir. Maar eerst even een zinnetje uit het concept verkiezingsprogramma van de SP:

In Europees verband gaan we de gebreken van het systeem van emissierechten voor broeikasgassen (ETS) zo snel mogelijk oplossen. Doel is dat de CO2-prijs zo snel mogelijk een niveau bereikt waarop investeringen in energiebesparende maatregelen rendabel worden. We stoppen met het gratis weggeven van emissierechten. Lees meer:

En dan lanceert de SP middels natuurramp Bashir via twitter de volgende kreet:

Bashir hoopt op echte concurrentie tussen Amsterdam - Paramaribo - http://sp.nl/9l9e7 Tweet

21-06-2012 • SP-Kamerlid Farshad Bashir hoopt dat de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) ingrijpt en er echte concurrentie komt op de lijn Amsterdam - Paramaribo. Bashir: 'KLM en SLM rekenen voor vluchten tussen Amsterdam en Paramaribo veel te hoge kosten. In 2008 had de SP samen met de Vereniging Van Reizigers (VVR) een groot aantal klachten verzameld van reizigers. Reizigers betalen zich blauw.'  Lees meer:

Even ervoor had Jurgen van der Sloot ‏@jurgenvdsloot het volgende losgelaten:

@Klimaatcombi Als je eens zou verdiepen in ons programma daar staat dat allemaal in. Heb van jou nog nooit een positieve tweet gezien. Tweet


We stoppen met het gratis weggeven van emissierechten.

De hele SP is trouwens de weg kwijt waar het miljeu betreft. Bekijk deze video maar. SP ‏@SPnl Video: Doe mee, met de SP! - http://sp.nl/9t12s3n Tweet
Voor deze oliejunks is wel degelijk iets positiefs te melden: Peakoil

Want: Video: Jeugd Alaska wantrouwt plannen Shell Tweet

Shell zit namelijk flink in de knel. Het is bijna op. Daarom zit Shell straks in Alaska in de grond te peuren.
En daarna is het OP.

En dan kan Bashir zijn voorspelling waarmaken. Zie Irak, Nigeria, Afghanistan (Oezbekistan, waar zoveel olie zit.)

Hartelijk dank voor dit stemadvies.


Oorlog is het vervolg van politiek.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.