Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

22-6-2012. Gevonden op Twitter. Het zwabberbeleid, of liever het anarchisme van "technisch wonder" Farshad Bashir. Maar eerst even een zinnetje uit het concept verkiezingsprogramma van de SP:

In Europees verband gaan we de gebreken van het systeem van emissierechten voor broeikasgassen (ETS) zo snel mogelijk oplossen. Doel is dat de CO2-prijs zo snel mogelijk een niveau bereikt waarop investeringen in energiebesparende maatregelen rendabel worden. We stoppen met het gratis weggeven van emissierechten. Lees meer:

En dan lanceert de SP middels natuurramp Bashir via twitter de volgende kreet:

Bashir hoopt op echte concurrentie tussen Amsterdam - Paramaribo - http://sp.nl/9l9e7

21-06-2012 • SP-Kamerlid Farshad Bashir hoopt dat de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) ingrijpt en er echte concurrentie komt op de lijn Amsterdam - Paramaribo. Bashir: 'KLM en SLM rekenen voor vluchten tussen Amsterdam en Paramaribo veel te hoge kosten. In 2008 had de SP samen met de Vereniging Van Reizigers (VVR) een groot aantal klachten verzameld van reizigers. Reizigers betalen zich blauw.'  Lees meer:

Even ervoor had Jurgen van der Sloot ‏@jurgenvdsloot het volgende losgelaten:

@Klimaatcombi Als je eens zou verdiepen in ons programma daar staat dat allemaal in.


We stoppen met het gratis weggeven van emissierechten.

De hele SP is trouwens de weg kwijt waar het miljeu betreft. Bekijk deze video maar. SP ‏@SPnl Video: Doe mee, met de SP! - http://sp.nl/9t12s3n Tweet
Voor deze oliejunks is wel degelijk iets positiefs te melden: Peakoil

Want: Video: Jeugd Alaska wantrouwt plannen Shell

Shell zit namelijk flink in de knel. Het is bijna op. Daarom zit Shell straks in Alaska in de grond te peuren.
En daarna is het OP.

En dan kan Bashir zijn voorspelling waarmaken. Zie Irak, Nigeria, Afghanistan (Oezbekistan, waar zoveel olie zit.)

Hartelijk dank voor dit stemadvies.

En nog een komiek. Vakbond FNV Spoor vraagt Tweede Kamerleden de moties te steunen voor minder oneerlijke concurrentie op het spoor: https://t.co/twKmkvSxHg   

Afbeeldingsresultaat voor glacier express site:http://klimaatkombi.nlHier een trein van de Furka-Oberalpbahn bij Gletsch, nu gefuseerd tot Matterhorn-Gotthardbahn, die ooit uit materieel van 3 spoorwegmaatschappijen bestond.

De Glacier-Express is een sneltrein in Zwitserland die sinds 1930 de plaatsen St. Moritz, Chur, Disentis, Andermatt, Brig en Zermatt verbindt.

De smalspoortrein rijdt via de sporen van de Rhätische Bahn en de Matterhorn Gotthard Bahn (een fusie uit 2003 van de Furka-Oberalp-Bahn en de Brig-Visp-Zermatt-Bahn) en wordt ook wel de langzaamste sneltrein ter wereld genoemd.

De naam van de trein komt van de Rhônegletsjer, waar de trein tot 1981 langsreed. Sinds 1982 is het tracé waaraan deze gletsjer ligt, de Furkapas, gesloten en rijdt de trein door de Furka-Basistunnel. Een verbinding in de winter is hierdoor ook mogelijk. Het beroemde dorpje Gletsch, aan de Furkapas, kan alleen nog met treinen van de toeristische spoorweg Dampfbahn Furka-Bergstrecke worden aangedaan. De Glacier Express heeft een zuiver toeristische functie en geldt als één van de paradepaardjes van Zwitserland. Lees meer:

Concurrentie? Samenwerking! Hier 3 spoorwegclubs die samenwerken.


Oorlog is het vervolg van politiek.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.