Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

16-3-2014. De automaffia zit weer flink in de knel:

Uit de Gelderlander:

OOSTERBEEK - Marjolijn Pols van Renkum Zelfstandig en Sociaal (RZS) heeft een e-mail op poten geschreven naar Hermine van den Berg, lijsttrekker van GemeenteBelangen Renkum (GB).

1 van de kandidaten op de lijst van die partij, Constant Sciarone, zou de domeinnaam Renkumzelfstandigsociaal.nl (zonder en) hebben weggekaapt voor de neus van RZS. Lees meer:

Lees ook hun programma:

Van Peakoil nog nooit gehoord. Verkeersinfarct, Taskforce Verkeer? Huh?

Van hetzelfde laken een pak. Doorstroming: Dat bereik je alleen als je de onderlinge afstand drastisch verkleint:

Meer lachwekkends: En dat kan alleen de trein, maar die wil men niet. "Er is geen plaats" Nogal klontjes, die wordt ingenomen door....

Elektrische auto’s

Ze staan hoog op mijn verlanglijstje: elektrische auto’s. Deze verbruiken geen brandstof en zijn dus een grote winst voor het milieu. De demontage van de accu’s kan nog niet helemaal milieuvriendelijk, maar daar wordt hard aangewerkt en ik ben blij dat er stappen ondernomen worden om een alternatief te vinden op brandstof verbruikende auto’s. Mocht je je willen oriënteren, dan is de ANWB zo vriendelijk geweest om de bekende merken en modellen op een rijtje te zetten.

Uiteraard, de ANWB. Een belanghebbende: Lees vooral deze reclame van:

Rekening houden met het milieu als je een auto koopt Je overweegt een nieuwe auto te kopen. Je kijkt naar de... fb.me/121ZekRgS

Tot slot:

Uit BD.nl DEN BOSCH - De Bossche politiek heeft grote zorgen over de uitbreiding van de gratis fietsenstalling onder het Centraal Station.

En waarom is de politiek bezorgd?

......die komen rond augustus op de locatie van dertig huidige autoparkeerplaatsen. Lees meer:

Het is tenslotte verkiezingstijd. En dan zijn miljeuregels opeens van elastiek. 1800 fietsparkeerplaatsen (ipv 30 autoparkeerplaatsen) zijn dan totaal ondergeschikt. En wat geeft het als je een paar fietsers opoffert. als dit veel belangrijker is.
Naast een CO2- of energieprobleem is er een ruimteprobleem.

En ook dat los je simpel op: Jan Splinter hoeft niet meer krom te liggen voor die elektrische, ruimtevretende pooierbak. Hij laat zich rijden:


Vooruitgang, naar huis twitteren dat je in de file staat.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
Mail