Deze site probeert de lachwekkende misstanden in de samenleving aan te kaarten. Oneens? Reageer via het reaktieformulier. IP-adres wordt opgeslagen en je loopt de kans dat je reaktie op deze site gepubliceerd wordt.

Inspiratie komt weer van de Rhätische Bahn, die standaard stationsgebouwen neerzette, gebaseerd op de plaatselijke cultuur. Een station dient vooral praktisch te zijn.

In dit geval is het een houten gebouw omdat hout in de buurt groeide zo'n 100 jaar geleden en nog. Let op de trap naar het laadperron van de goederenloods waar een distriebutiecentrum gehuisvest kan zijn.

Rechtsboven een voorstelling van hoe een station van de Rijnlijn er uit kan zien. Kan natuurlijk aangepast of uitgebreid worden al naar gelang de plaatselijke situatie.

Let op de twee kopspoortjes waar goederenwagens of reserve- of defekt materieel klaar gezet kan worden voor verder transport. Dat railtransport van het grootste belang is bewijst weer een ongeval op de A73, waar 27-1-2010 ZEVEN vrachtwagens op elkaar gereden zijn.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Ervaar meer over klimaatkombi.
MailMail