Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

10-3-2012, weer een bericht een paar maanden geleden, dat aantoont dat men van de geschiedenis niks leert.:

CharlotteBdeRoo twitterde: Auto inbraak van nacht gehad - zucht - er zat toch niets in....

Meteen een mooi motief omdat van je verslaving af te komen. Zie een met Wageningen vergelijkbare poging om "klimaatneutraal" te worden. Meer lezen:

Bandopspanning? Definitief versnipperen dat blik. Hoe dat gaat?

Uit RNW wereldkrant: Wereldprimeur:
Voortaan kunnen auto’s in Nederland tot op de laatste paar procenten gerecycled worden. Maar het is erg ingewikkeld om al die waardevolle materialen te scheiden als de shredder het wrak eenmaal aan flarden heeft gescheurd, en het metaal eruit is gevist. Wat achterblijft –zo’n 200 kilo per auto- ziet er uit als een sterk vervuilde compost. En alles wat er in zit, is met elkaar vermengd. In Tiel halen ze nu met een hele reeks slimme machines het kostbare koper schoon uit het restmateriaal, maar ook plastics, vezels, en glas. Het komt allemaal in nieuwe producten terug. Fietsen wereldwijd steeds populairder. Rio de Janeiro is nou niet meteen een stad die je associeert met fietsen, net zo min als Shanghai, Delhi, Bogota of Belgrado. Maar in deze wereldsteden wordt wel degelijk in toenemende mate gefietst, gestimuleerd door het lokale bestuur.

De enig juiste methode is dus versnipperen en er fietsen of spoorwegmaterieel van maken, maar twijfelt nog, heeft al moeite met vier km fietsen. Een GroenLinkser in de TROS Autoshow?

komt niet uit zijn mobiliteitsverslaving, men blijft dankzij zijn gebazel ver van het werk wonen en het energieverbruik als gevolg van reizen blijft. "Klimaatneutraal" is en blijft een lachertje. Terwijl het toch zo simpel is. Diverse kansen zijn gemist. Zoals de Benedendorpsweg in Oosterbeek. Waarover Groenslinks nu weer over aan het jammeren is:

Raadsvragen groenLinks over verontreiniging GAWAR terrein http://t.co/0kj1dV8D

Hierover is destijds (ongeveer een jaar geleden de Gemeente aangeschreven, tips werden genegeerd.
Chaos wegens enorm succes geprolongeerd.

In Oosterbeek was toen de Benedendorpsweg, een klinkerweg die ook nu nog door de bus bereden wordt. De Benedendorpsweg ging op de schop. De riolering werd vernieuwd en opnieuw gefundeerd.

En nu wordt het GAWAR-terrein, dichtbij de Benedendorpsweg, waar ooit een gasfabriek stond, gesaneerd, de grond is vervuild. Mogelijk veel zwaar transport, dwars door woongebied.dat prima door de aan te leggen Rijnlijn gedaan kon worden. De Benedendorpsweg lag een tijdje in delen open. Was een prima gelegenheid om spoor te leggen. Diverse gemeenten, waaronder Renkum zijn ook aangeschreven om als er een straat op de schop gaat, er een tramspoortje aan te leggen. Maar de gemeente komt bij lokaal railtransport niet verder dan "Bello" met "Tjoek-tjoek" of een hypermoderne miljoenen kostende tram of "Lightrail". De beperking van de "bestuurders".

Eén van die bestuurders is Stientje van Veldhoven.

Een #busdienst kan een net zo goede reisoptie bieden als een #lightrail-verbinding, stelt staatssecretaris Stientje van Veldhoven: https://t.co/OnBTUl0RFt @MinIenW @SvVeldhoven https://t.co/me09zGtbV4

Maar onderstaand transport kan een busdienst niet aan. Zelfs niet gecombineerd en dat kan smalspoor prima.

Een tramspoortje aanleggen als er een straat open gaat kan ook gefinancieerd worden met de boetes aan de automaffia wegens te snel rijden en fout parkeren. Bekijk de voordelen, vrachtwagens, de grootste CO2-bommen, naar het spoor.

Verder is alleen gebrek aan fantasie een beperking voor alle overige materieel. Te denken valt nog aan containerwagens, de bibliotheekwagen zoals die bij de Appenzellerbahn gebruikt wordt om in plaatsen die geen bibliotheek hebben, ingezet te worden. Zelfs en bioscoopwagen zou tussen de verschillende dorpen kunnen pendelen. Achter de reguliere trein natuurlijk, want je hebt gezien dat met standaard koppelingen alles mogelijk is.

De Rhätische Bahn maakte bij de bouw van de Sunnibergbrücke dankbaar gebruik van het spoor dat cementwagens aanvoerde voor de bouw van de brug. Er werd speciaal een zijspoor met bovenleiding aangelegd.

Moet in Oosterbeek toch ook kunnen, een vergelijkbaar landschap met hoogteverschillen, waar de Zwitsers geen enkele moeite mee zouden hebben. Helaas dus, pindakaas. Benedendorpsweg is nu grotendeels geasfalteerd. Fijn voor fietsers, goed voor de chaos met het overig verkeer. Het goederenvervoer, met de bedrijven als de KEMA en Janssen Recycling, toch geen kleine jongens, merkt de prikjes van Groenslinks niet eens en "klimaatneutraal" is een topblunder dankzij CharlotteBdeRoo, en de rest van het Groenslinkscircus..

Goed gedaan groenslinks, jullie hachje is gered.

Dat dacht je maar, want de volgende klaagzang heeft het plaatselijke suffertje al weer bereikt. De Veluwepost: Sanering GAWAR. Niet alles weg op terrein Gasfabriek. Na enig uitstel zijn nu toch de voorbereidende stappen genomen om de bodemsanering van het GAWAR-terrein in Oosterbeek deze zomer door te laten gaan. Lees meer:

Renkum. Tijdens de Renkumse gemeenteraadsvergadering stelde raadslid Bas Rodenburg namens Groen-Links vragen aan de wethouder over de bodemsanering op het GAWAR-terrein die gepland staat voor deze zomer. Lees ook:

En en even later komt ook de "natuur" weer boven drijven, die men zoals hierboven aangetoond niet aan kan:

Laat je stem horen: @OmroepGLD: Provincie: denk mee over natuur http://t.co/SyCeE5Qv


De geschiedenis leert ons dat we van de geschiedenis niks geleerd hebben.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMailMailMailMailMail