Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Deze website gebruikt gèèn cookies. Uw surfgedrag interesseert ons -en onze partners- geen hout.

21-7-2012. De politiek slaat de laatste dagen weer flink door. Hadden we een paar dagen geleden de plugaktie van @ANWB-elektrisch:


19-7-2012, de dag des oordeels voor @ANWBelektrisch. Ze weten het zelf nog niet, maar dit wordt het einde van de ANWB. Onkunde is troef bij de ANWB. Het gaat om "elektrisch rijden" en de ANWB heeft het er al weken over. Maar men wordt er niet gehinderd door enige kennis van zeken.  Zelfs de term "Peakoil" is bij een hotemetoot van de ANWB onbekend. Evenals het waanzinnig rendement (15%) van de PV-panelen die de ANWB wil gebruiken om hun idool, de Citroen Zero, van z'n plaats te krijgen. Maak de Hollander gek over "zonnepanelen".... Lees meer:


Neem daarbij: Uit Hoog en Laag, het gratis huis-aan-huisblad van de gemeenten Renkum en Wageningen: Taskforce: OOSTERBEEK - De echte verkeersoplossing voor Oosterbeek laat voorlopig nog op zich wachten. Dat bleek dinsdagavond tijdens een politiek café, dat door de gezamenlijke Renkumse politieke partijen was georganiseerd. In de kroonzaal van Kleyn Hartensteyn naar hartenlust gediscussieerd over de Oosterbeekse verkeersproblemen. Lees meer:


dit: Uit die Gelderlander: OOSTERBEEK - De kruising Bennekomseweg- Utrechtseweg in Heelsum is een van de meest onveilige van de provincie Gelderland. Dat zegt de fractie van D66 in de gemeenteraad van Renkum. De partij wil dat de kruising binnen de bebouwde kom wordt gebracht.

Daardoor zou de maximumsnelheid ter plekke omlaag gaan van tachtig kilometer per uur naar vijftig kilometer per uur. Lees meer:


en dit: De onderhandelaars van de VVD, het CDA en de PVV in het Catshuis overwegen om het mes te zetten in de onbelaste kilometervergoeding voor werknemers. Werknemers krijgen nu nog negentien cent per kilometer onbelast van hun baas vergoed voor woon-werkverkeer, maar dit kan wel eens dalen naar veertien cent. Meer lezen:


Men moet bezuinigen na tientallen jaren van potverteren. Ook de blikken idioten zelf moeten bezuinigen. Reken zelf maar uit:

Men zit in de knel, de veelbesproken taskforce verkeer in de gemeente Renkum (maar vast ook in veel andere gemeenten). Deze bliklawine zal in de toekomst bij de KEMA (Arnhems Buiten) aangevoerd moeten worden. Uit Hoog en Laag (geen garantie voor lezen na een half jaar): Meer lezen:


en ook nog dit: Het bericht van 16-6-2012 is heel simpel. Groenslinks is weer de weg kwijt.

Uit de Veluwepost: "Alternatief voor de omstreden ‘nieuwe weg door het maïsveld’." Meer lezen:

Foetsie dus. Zoals we van de media gewend zijn, nieuws dat niet bevalt wegmoffelen. Deze pdf stond er, maar koud een maand later is men dit bericht zat. De opgeslagen versie staat nu hier.

En waar komt dat alternatief? Precies, dwars door een woonwijk, langs een school en een zorgboerderij. Bij de buren natuurlijk, Renkum is er vanaf. Meer lezen:


Dan kom je niet meer bij als @GLRenkum dit plaatst op twitter:

In de Gelderlander: ARNHEM - Het aantal e-laadpalen voor werknemers en bezoekers van bedrijvenpark Arnhems Buiten wordt volgende maand fors uitgebreid. De nieuwe laadpunten worden de komende weken bij Dekra, DNV Kema en de Energy Club geplaatst. Lees meer:

Waar blijven ze: Meer e-laadpalen op Arnhems Buiten voor werknemers+bezoekers bedrijvenpark http://t.co/hLWfJN6d" -- GroenLinksRenkum (@GLRenkum)

Raadsvragen groenLinks over verontreiniging GAWAR terrein http://t.co/0kj1dV8D

Hierover is destijds (ongeveer een jaar geleden de Gemeente aangeschreven, tips werden genegeerd.

Dit is dat GAWAR-terrein In Oosterbeek was toen de Benedendorpsweg, een klinkerweg die ook nu nog door de bus bereden wordt. De Benedendorpsweg ging op de schop. De riolering werd vernieuwd en opnieuw gefundeerd.

En nu wordt het GAWAR-terrein, dichtbij de Benedendorpsweg, waar ooit een gasfabriek stond, gesaneerd, de grond is vervuild. Mogelijk veel zwaar transport, dwars door woongebied.dat prima door de aan te leggen Rijnlijn gedaan kon worden. De Benedendorpsweg lag een tijdje in delen open.

Was een prima gelegenheid om spoor te leggen. Diverse gemeenten, waaronder Renkum zijn ook aangeschreven om als er een straat op de schop gaat, er een tramspoortje aan te leggen. Maar de gemeente komt bij lokaal railtransport niet verder dan "Bello" met "Tjoek-tjoek" of een hypermoderne miljoenen kostende tram of "Lightrail". De beperking van de "bestuurders". Lees meer:

Het gevolg, honderden vrachtwaggels die de vervuilde grond moeten afvoeren. Eén zo'n wagen als hier links afgebeeld kun je ook in een personentrein hangen, die de wagen in de daluren meeneemt (zoals de Zwitsers nog steeds doen). Groenslinks heeft het bijna onafgebroken over elektrisch rijden, maar als het verder gaat dan persoonlijk vervoer weet Groenslinks het opeens niet meer.

Het GAWAR-terrein ligt pal naast de voorgestelde Rijnlijn, maar Groenslinks heeft het over individueel verkeer dat heel goed per fiets en de voorgestelde Rijnlijn had gekund. Een uitstekend advies om de politiek voorgoed te negeren.


En ook dit is een gevolg van politiek, men is blind voor alternatieven die er al meer dan 20 jaar liggen. De automaffia in de bocht:

Parkeren010 ‏@parkeren010

De Erasmusbrug 'De Zwaan' in het echt zien? Parkeren kan onder de brug in garage #Erasmusbrug http://bit.ly/MWWv4Y.

@parkeren010 Tram opgeheven?

Parkeren010 ‏@parkeren010
@Klimaatcombi Welke tram bedoel je?


Drie Noordelijke PvdA-Statenfracties willen vaart maken met het maken van een snellere treinverbinding naar de Randstad. Die is namelijk hard nodig.

Het Friese PvdA-Statenlid Jouke van der Zee wil dat Noorderlingen sneller met de trein naar de Randstad moeten kunnen reizen.....
Van der Zee woont in Sneek en als hij daar de bebouwde kom uitrijdt, ziet hij: Amsterdam 111 kilometer. ‘We wonen dus niet zo ver van Amsterdam......


Niet zover van A,dam. Dan ben je dus helemaal geschift.
Lees meer:


En het enige waar Groenslinks zich druk over maakt....

Kathalijne Buitenweg ‏@kathalijne

Reformatorisch Dagblad schrijft dat SGP-zaak is aangespannen door "feministes". Vergeten dat het begon met vrouwen uit eigen kring?

Splinter en balk.


In de politiek is een hersenbeschadiging geen handicap.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
Mail