Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Het bericht van 16-6-2012 is heel simpel. Groenslinks is weer de weg kwijt.

Uit de Veluwepost: "Alternatief voor de omstreden ‘nieuwe weg door het maïsveld’." Meer lezen:

Foetsie dus. Zoals we van de media gewend zijn, nieuws dat niet bevalt wegmoffelen. Deze pdf stond er, maar koud een maand later is men dit bericht zat. De opgeslagen versie staat nu hier.

En waar komt dat alternatief? Precies, dwars door een woonwijk, langs een school en een zorgboerderij. Bij de buren natuurlijk, Renkum is er vanaf.

Het duurzaam alternatief is volgens GroenLinks een verbinding via Diependaalsestraat en Heijenoordseweg....

Dit is beter bekend als Nimby (Not in my backyard). Aan de Schelmseweg wonen namelijk de hotemetoten met drie rijblikken in de tuin en een bordje 30. Dit soort dus dat net in Wageningen bij een "natuurvoedingswinkel" inkopen heeft gedaan. Dit soort dat helemaal vanuit Wolfheze biologische lijken komt halen.

Een veel beter alternatief wordt al jaren door de Oosterbekers genegeerd omdat men wil blijven rijden, desnoods elektrisch. En elektrisch kan het, maar daar WIL men niet aan omdat men dan de twee rijblikken moet opgeven.

Het is dus maar een dun schilletje dat om Groenslinks zit. De praktijk is elke keer weer Gifgroen.

Een "landschapsarchitekt": “Verkeer vraagt altijd veel ruimte en die wordt vaak gezocht in de niet bebouwde omgeving. Het probleem moet binnen de bebouwde omgeving worden opgelost. Het gaat om dagelijks uitloop- en recreatiegebied voor veel Oosterbekers.....

Gifgroen, ook de denkwijze van dit soort. Verkeer kan met veel minder ruimte toe, maar dan moet de kak inschikken en dat is voor dit soort kak heel moeilijk.

Klik op de kaart voor vergroting.

En een paar km verderop zitten de olieslaven ook al in de knel. Uit de Gelderlander: EDE - Het comité Spoorzone Nee heeft meer dan tweeduizend handtekeningen verzameld tegen de plannen van de gemeente Ede voor de inrichting van de spoorzone tussen Ede-centrum en Ede-Zuid. Het comité maakt zich zorgen over het gebrek aan autotunnels. Lees meer:
En nu dan ook in Arnhem.


Hoe meer kinderen in de creche, hoe meer mensen er werken, hoe meer kinderen..


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk AOD helemaal.
Mail