Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

Het bericht van 16-6-2012 is heel simpel. Groenslinks is weer de weg kwijt.

Uit de Veluwepost: "Alternatief voor de omstreden ‘nieuwe weg door het maïsveld’." Meer lezen:

Foetsie dus. Zoals we van de media gewend zijn, nieuws dat niet bevalt wegmoffelen. Deze pdf stond er, maar koud een maand later is men dit bericht zat. De opgeslagen versie staat nu hier.

En waar komt dat alternatief? Precies, dwars door een woonwijk, langs een school en een zorgboerderij. Bij de buren natuurlijk, Renkum is er vanaf.

Het duurzaam alternatief is volgens GroenLinks een verbinding via Diependaalsestraat en Heijenoordseweg....

Dit is beter bekend als Nimby (Not in my backyard). Aan de Schelmseweg wonen namelijk de hotemetoten met drie rijblikken in de tuin en een bordje 30. Dit soort dus dat net in Wageningen bij een "natuurvoedingswinkel" inkopen heeft gedaan. Dit soort dat helemaal vanuit Wolfheze biologische lijken komt halen.

Een veel beter alternatief wordt al jaren door de Oosterbekers genegeerd omdat men wil blijven rijden, desnoods elektrisch. En elektrisch kan het, maar daar WIL men niet aan omdat men dan de twee rijblikken moet opgeven.

Het is dus maar een dun schilletje dat om Groenslinks zit. De praktijk is elke keer weer Gifgroen.

Een "landschapsarchitekt": “Verkeer vraagt altijd veel ruimte en die wordt vaak gezocht in de niet bebouwde omgeving. Het probleem moet binnen de bebouwde omgeving worden opgelost. Het gaat om dagelijks uitloop- en recreatiegebied voor veel Oosterbekers.....

Gifgroen, ook de denkwijze van dit soort. Verkeer kan met veel minder ruimte toe, maar dan moet de kak inschikken en dat is voor dit soort kak heel moeilijk.

Klik op de kaart voor vergroting.

En een paar km verderop zitten de olieslaven ook al in de knel. Uit de Gelderlander: EDE - Het comité Spoorzone Nee heeft meer dan tweeduizend handtekeningen verzameld tegen de plannen van de gemeente Ede voor de inrichting van de spoorzone tussen Ede-centrum en Ede-Zuid. Het comité maakt zich zorgen over het gebrek aan autotunnels. Lees meer:
En nu dan ook in Arnhem.


Hoe meer kinderen in de creche, hoe meer mensen er werken, hoe meer kinderen..


Volg Klimawaterval op Twitter, account daar is Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal._____________________________________________________________________
Mail