Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

15-6-2014. De automaffia zit weer behoorlijk in de knel. Twitter toont dat regelmatig aan.

Groen in Arnhem (@groeninarnhem) heeft getweet op 9:37 AM on do, jun. 12, 2014:
Heel goed #nuArnhem GROENE Stad! Auto's moeten weg uit tuinen bewoners http://t.co/voCbXPsXyT zie @teebstad.nl waarde groen! #biodiversiteit

: auto's moeten weg uit tuinen bewoners

Haha... Bij ons móeten we verplicht oprit voor parkeren auto in voortuin. Norm is 1,5 parkeerplaats voor 2 huizen. Zijn er dan 1/2

Huisbezitter bepaalt zelf wat hij op zijn grond doet!

Over mijn eigen grond hoef ik met niemand te vechten! Gemeente legt te weinig parkeerplekken aan!

Ik heb plek op oprit en de 2e ervoor, niet echt last ervan. Autobezit is keus, gaat niemand iets aan

Zeker weten, keuzevrijheid en nodig voor baan.

@DeCriticaster  ·   Pleuris vrachtwagens... Nu weer één gecrasht op de #A29 / #Heinenoordtunnel. Schijtziek van die #vrachtwagens. Laat ze maar s'nachts rijden

Maar toch kweekt men hoop op olie.
Voor dit hier links:

En van de geschiedenis heeft men niets geleerd. Bus Z (52) in de jaren 50 van de vorige eeuw met een aanhanger op Rotterdams drukste buslijnen.

Voor de interlokale (elektrische) tram was en is dit een eitje.

Crashende vrachtwaggels? Achter de tram, die naast versterking ook nog een containertje meeneemt. Elektrisch, geen patenten die aangeven dat de elektrische auto eigenlijk een grote flop is.
Grosse setzen nicht auf Elektroautos.

Het railvervoer zet al 100 jaar in op elektrisch materieel.

En met succes, de "dunne" lijnen lopen zodoende geen gevaar nog dunner en dus opgeheven te worden. Eén aspect van dat goederentransport is de markt, bij uitstek een transport om te versporen.

Men neme een hele rits van de platte wagens zoals hier links en rechts. Hierop worden de waren van de marktkooplui en verdere attributen nodig voor een markt geplaatst, vastgesjord en dit geheel rijdt naar de markt.

Omdat de produktie van goederen in de toekomst toch lokaal zal geschieden, kan een trein van deze "marktwagens" langs de distributiepunten rijden om daar produkten op te laden en als geheel naar de markt rijden. De praktijk bewijst al dat dit mogelijk is.

Als men wil....

is er weer een transportprobleem opgelost.

Maar men zal wel moeten, Peakoil ligt op de loer.
 
Eerst is daar de ontkenningsfase, daarna volgt de ontnuchteringsfase en of er nog maatregelen volgen is zeer de vraag, gezien de halsstarrige houding van de automaffia.

RENKUM - De Renkumse raad heeft groen licht gegeven om vier bedrijventerreinen te gaan herstructureren. Dat bleek uit de raadsvergadering van vorige week woensdag. Voor het plan is vier miljoen euro nodig.

Twee miljoen daarvan haalt Renkum uit de pot 'goede tijden, slechte tijden', voor de andere helft is een subsidieaanvraag bij de provincie Gelderland ingediend. Behalve GroenLinks gingen alle fracties akkoord.

Bron: Gewist? Hier staat ie ook.

En die producenten, zitten al in de buurt van:

De gevolgen worden goed merkbaar. Gemeente Renkum: In april 2011 is de Taskforce Verkeer opgericht naar aanleiding van de aangenomen motie in de gemeenteraad eind maart 2011. De doelstelling van deze Taskforce is een samenhangend pakket aan maatregelen te bedenken om de verkeerssituatie (doorstroming Openbaar Vervoer) in Oosterbeek te verbeteren. Lees meer:

Klik op het kaartje rechts voor een vergroting.
 
Hieronder weer een treintje voor de dunne lijnen, trekkracht met plaats voor 34 personen, met vermogen genoeg voor een markttrein. TaskforceVerkeer. Zettumop politici.
 
Ook de andere kant, de veroorzakers van overlast moeten nu echt aangepakt worden. Daar is het volgende op gevonden. En het mes snijdt weer aan twee kanten:
 
En in Nederland? Goed idee, zeker voor de laagst betaalden extra inkomsten. https://t.co/QJbkmsqDKk

Schnell ein Foto machen und den Falschparker per App melden: In England gibt es pro Fall ein Kopfgeld von 11,50 Euro. Auch in Deutschland können Falschparker über Apps wie „Wegeheld“ gemeldet werden. Aber Geld gibt es dafür nicht.

Rücksichtslos mitten auf dem Radweg oder direkt vor einer Ausfahrt geparkt – in deutschen Städten sind Falschparker ein Dauer-Ärgernis. Schon seit Jahren kann jeder, der ein Smartphone hat, per App solche Parksünder an den Pranger stellen und melden. Die Bedienung ist einfach: Foto des Verkehrssünders schießen und per Tastendruck an die Ordnungsbehörde mailen. Wenn der Nutzer es erlaubt, schreibt die App Wegeheld auf Wunsch sogar selbsttätig Ort und Datum der Tat dazu. Lees meer:


De mens, het enige wezen dat democratisch z'n eigen slachter kiest.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
Mail