Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten.

29-1-2012. Dit bericht is afkomstig uit het gratis huis-aan-huisblad de Veluwepost die sommigen al eerder onder de tafel deden belanden van het lachen.

De Veluwepost: Nee, zolang de fabriek nog in bedrijf is, is het prima zo. Dat moet vooral zo blijven. Maar voor het geval dat alles vertrekt moet er wel een plan B op tafel liggen......

......Het voorziet in wonen, recreëren, werken en verzorgen. Men kijkt naar woningen in het hogere segment, bijvoorbeeld in appartementbouw, maar ook huizen in de sociale sector en hotel (zorg) kamers. Er ligt ook een potentieel voor pleziervaart en watersport. Meer lezen:

Jaja, daar zit de Renkumse bevolking echt op te wachten. Sommigen houden maar net het hoofd boven water al is de oorzaak vaak een gevalletje eigen schuld. Over de verkeersinfarkt, die de gemeente Renkum bedreigt hebben de heren Jongboer en van de Poll het niet. Het volgende plan, dat bij de gemeente al jaren bekend is, is de Rijnlijn, die natuurlijk ook een onderhoudswerkplaats nodig heeft. Mocht onverhoopt de papierfabriek vertrekken, dan is deze werkplaats de ideale vervanging van werkgelegenheid. Plaats genoeg (zie de kaart).

Hiervan profiteert de wijde omgeving, inclusief Arnhem, Wageningen en Ede, omdat zo de verkeersinfarkt waar de VVD middels Bastiaan Meerburg over mauwt, voorkomen kan worden. Zijn antwoord: Op zoek naar 'n leuk #appartement in een rustige wijk op loopafstand van 't centrum van #Veenendaal ? Kijk dan eens op: http://t.co/J2AcH2zu
Als men maar wil! Maar deze tweet zegt genoeg:


Vooruitgang, naar huis twitteren dat je in de file staat..


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
MailMail