Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

11-6-2012. Hoe simpel en goedkoop het is een tram of lokale smalspoormaatschappij op te zetten toont dit bericht uit Bahnonlin.ch weer aan. Kosten nog geen half miljard. Lees meer:

De St. Galler tram. Het grondgebied van de gemeente St. Gallen is ongeveer net zo groot als de gemiddelde gemeente (inclusief bijbehorende randgemeenten).

De stadsgemeente KAN (Arnhem-Nijmegen), waaronder ook Renkum, Arnhem en Wageningen vallen, beslaat zelfs een kleiner gebied. 500 miljoen Zwitserse franken beramen de Zwitsers voor de St. Galler tram plus nog eens 100 miljoen voor NIEUW materieel. Omgerekend komt dat neer op een totaal van pakweg € 500 miljoen.

Dan kan de Taskforce verkeer meteen opgeheven worden, is het geheel met groene stroom verzorgd en zijn oplaadpunten  totaal overbodig.

Provinciale koppen bij elkaar steken, commerciele dilemma's aan de kant schuiven. Realistisch denken.

Verleden tijd. >>>>

Als men tenminste echt wil.


Komt uiteindelijk toch vanzelf.

Meer info over de Rijnlijn:


Wie zijn kop in het zand steekt, zal morgen met z'n tanden knarsen.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
Mail