Deze site probeert de lachwekkende misstanden in de samenleving aan te kaarten. Oneens? Reageer via het reaktieformulier. IP-adres wordt opgeslagen en je loopt de kans dat je reaktie op deze site gepubliceerd wordt.

27-11-2011, UIt RNW wereldkrant: ENI wil olieproductie in Libië verdubbelen Het Italiaanse energieconcern ENI wil de olieproductie in Libië de komende tien jaar opvoeren tot 600.000 vaten olie per dag, een verdubbeling ten opzichte van het niveau van voor het uitbreken van de oorlog in februari.

Niet nodig, de trein is echt zo slecht nog niet. Uit BN De stem: ANTWERPEN - Een dronken Nederlander is vrijdagochtend vroeg op Antwerpen Centraal Station overreden door een trein, maar kwam er ongedeerd weer onder vandaan. Dat schrijft Het Laatste Nieuws zaterdag. Meer lezen:

Dat zou men in Wageningen toch eindelijk eens moeten beseffen. Daar wil men in 2030 "klimaatneutraal" worden, maar men blijft mekkeren over de slechte bereikbaarheid.

Uit de Gelderlander: WAGENINGEN - Ondernemers uit de wijde regio rond Wageningen zijn zeer ontstemd over de gang van zaken rond de afsluiting van de Nijenoord Allee in Wageningen. De Kamer van Koophandel, VNO NCW, MKB en het Wagenings Ondernemers Contact hebben hierover een brief geschreven aan wethouder Michiel Uitdehaag. Meer lezen:

En dat is echt niet zo moeilijk. Het Zwitserse plaatsje Zernez, nog niet half zo groot als Wageningen is wel klimaatneutraal, door die trein die als voorbeeld zou kunnen dienen voor een lokale smalspoorlijn tussen Arnhem en Ede en die dus ook Wageningen kan aandoen en veel uitgebreider dan in het hieronder volgende artikel uit Bahn-online.ch.

Dit treinstel, voorzien van standaardkoppleingen kan bv zomaar goederenwagens naar Wageningen brengen, waar de plaatselijke ondernemers hun spullen van het station kunnen afhalen. Zoals hier in Zernez, de Rhätische Bahn met een goederenwagen van de buurtsuper "Volg" doet.
Dus ondernemers, staakt uw wild geraas en steek de koppen bij elkaar.

Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Ervaar meer over klimaatkombi.
Mail