Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. En vanaf nu verschijnt er hier ook reclame, of je wilt of niet.

En grien ben je alleen als je lokaal inkoopt. Zoals bij Veld en Beek waar produkten nauwelijks getransporteerd worden. Boter bijvoorbeeld maakt men er zelf. Je kunt het ook zelf maken.

Boter is een gefermenteerd zuivelproduct dat je thuis in je eigen keuken kunt maken en je hebt er niet eens apparatuur voor nodig. Als je tenminste net zo’n sterke biceps hebt als Meneer Wateetons… Ontdek wekelijks nieuwe eet- en wijnvideo's op Foodtube.nl. Chefs en experts delen hun tips en geheimen. Van basics als biefstuk bakken en een ei pocheren, tot apparaten- & gadget tests en diverse college's over onderwerpen als Côte de Boeuf, oesters, kaas en nog veel meer. Schrijf je snel in op http://www.foodtube.nl en blijf op de hoogte.

16-12-2011, Heel anders doet "Truckerjoep" het, die zich voordeed als "Groene" weldoener, brengt echt groene produkten, die later van de weg gepest worden.
"Wy binne Grien"

"Truckerjoep", rendement nog geen 40%, grootste gevaar voor fietsers, rijp voor een een plaats in een satirisch programma als destijds "Monty Pyton's Flying Circus" waar ooit "Bicyclerepairman" redding bracht voor fietsers.

Gezien op de Wageningse markt, mobiel werkplaatsje:

"Bicyclerepairman". Je fiets laten repareren. Komt ook aan huis. Gelukkig lang niet zo gevaarlijk als "Wy binne Grien", maar het is een beter idee om zo'n werkplaatsje in de trein op te nemen. Het bereik is dan groter. Op elk station zijn nieuwe klanten, trein en  tram krijgen een nieuwe dimensie. Bedrijven als deze horen dan ook opgenomen te worden in een station, waar ook een fietsenstalling is.

Om deze situatie het hoofd te bieden:

Fiets gaat kapot op weg naar je werk. En daar is "Bicyclerepairman". Je zet je fiets in de trein, doorlopen naar je zitplaats en onderweg wordt de klus gefikst. Of het duurt iets langer en je neemt je fiets 's avonds weer gerepareerd weer mee naar huis. Ruimte zat in een bagagewagen, hier als voorbeeld eentje van de Zwitserse Rhätische Bahn (RhB).

Stroom is in de trein/tram aanwezig. Alleen mogelijk in modulair opgezette treinen. Geen permanent gekoppelde treinstellen dus. Want niet in iedere trein zit een wagen met "Bicyclerepairman".

Stroom heb je bovendien niet nodig om je fiets te repareren. Misschien moet je eens een gaatje boren om er een schroefje in te doen, maar daarmee is het wel klaar, Kan ook met een akkuboormachine.

Bedrijven horen sowieso aan de spoorlijn te liggen, waar zij het geluid van de trein dempen en bedrijven ongevoelig worden voor verkeersproblemen. Want "Truckerjoep" blijft er een bende van make
n.


Eén pagina dwaalleer vergt 10 pagina's weerlegging,


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Ervaar meer over Klimaatkombi                                             .
Mail