Deze site probeert de lachwekkende misstanden rond energie en verkeer aan te kaarten. Oneens? Reageer via het reaktieformulier. IP-adres wordt opgeslagen en je loopt de kans dat je reaktie op deze site gepubliceerd wordt.
16-12-2011, "Truckerjoep" betrapt, die zich voordeed als "Groene" weldoener, brengt echt groene produkten, die later van de weg gepest worden.
"Wy binne Grien"

"Truckerjoep", rendement nog geen 40%, grootste gevaar voor fietsers, rijp voor een een plaats in een satirisch programma als destijds "Monty Pyton's Flying Circus" waar ooit "Bicyclerepairman" redding bracht voor fietsers.Gezien op de Wageningse markt, mobiel werkplaatsje: "Bicyclerepairman". Je fiets laten repareren. Komt ook aan huis. Gelukkig lang niet zo gevaarlijk als "Wy binne Grien", maar het is een beter idee om zo'n werkplaatsje in de trein op te nemen. Het bereik is dan groter. Op elk station zijn nieuwe klanten, trein en  tram krijgen een nieuwe dimensie. Bedrijven als deze horen dan ook opgenomen te worden in een station, waar ook een fietsenstalling is.

Om deze situatie het hoofd te bieden:

Fiets gaat kapot op weg naar je werk. En daar is "Bicyclerepairman". Je zet je fiets in de trein, doorlopen naar je zitplaats en onderweg wordt de klus gefikst. Of het duurt iets langer en je neemt je fiets 's avonds weer gerepareerd weer mee naar huis. Ruimte zat in een bagagewagen, hier als voorbeeld eentje van de Zwitserse Rhätische Bahn (RhB).

Stroom is in de trein/tram aanwezig. Alleen mogelijk in modulair opgezette treinen. Geen permanent gekoppelde treinstellen dus. Want niet in iedere trein zit een wagen met
"Bicyclerepairman". Bedrijven horen sowieso aan de spoorlijn te liggen, waar zij het geluid van de trein dempen en bedrijven ongevoelig worden voor verkeersproblemen. Want "Truckerjoep" blijft er een bende van maken.Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Ervaar meer over klimaatkombi.
Mail