Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

24-6-2015 St. Salarius voor de meesten. Oftewel kapitalisme. Dat wankelt. Tweets.

Kijk eens aan: een prachtig analyse in De Telegraaf: 'Kapitalisme wankelt' - #column Jan van Gemeren http://t.co/uE5h659CTd via @dft

Klimaatstrijd is klassenstrijd

Regeringspartijen VVD, CDA en D66 verliezen volgens de jongste peiling van Maurice de Hond ruim 40 procent van hun kiezers https://t.co/7XJ2s7U3WU

Een derde van Nederlandse huishoudens kan nu al zelfvoorzienend zijn met zonnepanelen http://t.co/jePJCRQi2g

JanmetdePet bestaat niet voor de kak? Dat staat te bezien.

Kosten (openbare voorzieningen) zijn er niet voor de VVD, hoewel ze daar wel gepresenteerd worden, maar dat weten ze nog niet. De VVD koopt niet bij AlbertHein. Maar als die vrachtwaggel in de optocht staat, krijgt de VVD het toch benauwd. Om maar te zwijgen over Peakoil. Deze dreiging hangt nog steeds in de lucht al wordt dat nog steeds glashard ontkend door de automaffia.

Fietsen levert Nederland jaarlijks 31 miljard € op! De auto kost ons jaarlijks 22 miljard € http://t.co/xUiLH5zToA

Onder grote druk trekt de VVD nu haar fietsbelasting weer in. Toch maar een foto gemaakt. #bewijslast #PSUtrecht http://t.co/GXTuuYh23S

@Klimaatcombi @BenedicteECF hier mijn artikel http://t.co/QcTbLf1i29 #luchtkwaliteit

Ook dat interesseert de VVD niet. Tot ze opeens zonder personeel zitten. De keutel wordt daarom door de VVD toch weer ingetrokken.

Bewijslast is trouwens totaal onnodig. Omdat men nu ook in de derde wereld erachter komt dat er iets mis is met (neo)kolonialisme wordt het voor de VVD toch wel wat benauwd. De derde wereld komt de luxe nu hier halen, met gevaar voor eigen leven. Men wil de tour ook meemaken. De tour levert toch ook geld op. En omdat de druk op heel Europa toeneemt, nemen ook de gevaarlijke situaties toe, mede dankzij....

De situatie is al sterk verslechterd, de rook van de branden in Australie is nu zelfs in Chili doorgedrongen.

Volgens de theorieën zijn de Aborigines daar ongeveer 65.000 jaar geleden gearriveerd vanuit Zuidoost-Azië (net zoals de Indianen in Amerika).[1] Op dat moment was het zeeniveau veel lager dan nu en bestonden er natuurlijke bruggen tussen Azië en Australië, maar toch moeten zij met behulp van een vaartuig het continent bereikt hebben. Zelfs bij een daling van de zeespiegel van 150 meter zouden er nog enkele zeestraten van ongeveer 100 km breedte moeten worden overwonnen. Ook in de ijstijd kon men niet met droge voeten van Indonesië naar Australië komen.

Hollandse ontdekkers

In 1606 legde het Hollandse schip ‘Duyfken’ aan[5] in de Golf van Carpentaria in het noorden van Australië, tegenover Nieuw-Guinea. Kapitein Willem Janszoon was niet erg gecharmeerd van het moerassige land met zijn vijandige bewoners, en keerde terug naar Bantam op Java. In 1616 bereikte een ander Nederlands schip Shark Bay (nu Denham) in het uiterste westen van Australië. Aan de hand van gegevens, verzameld tijdens die reizen, werd een der eerste kaarten van Australië gemaakt, namelijk de Caert van't Landt van d'Eendracht (1627). De volgende anderhalve eeuw bezochten nog diverse Nederlanders, Fransen en Engelsen dit land dat dan inmiddels “Nieuw Holland” genoemd werd, maar men voelde weinig behoefte het nogal barre land te verkennen of koloniseren. Meer:

Blokkade actie personeel MyFerryLink zorgt voor gevaarlijke situaties in Calais [+foto]

De reclames op de shirts spreken echter boekdelen. Ook de tour kan niet zonder pooierbakken en Albert Hein wordt nog steeds niet daardoor bevoorraad. Ook niet door de elektrische variant, die zelfs niet zonder de trolleybus kan. Denkt men.

Hier de situatie van het Zwitserse dorp Zernez. Eén van de vele dorpen in het Engadin, vaak niet groter dan het Betuwse dorpje Tricht of het Gelderse dorpje Heveadorp.

Men kent daar de buurtsupers Volg. die net als de Zwitserse Coop bevoorraad wordt door de trein. Een smalsporige weliswaar (hier dom trammetje genoemd) maar elke personentrein is daar in staat één of meer goederenwagens kan meenemen. Foto uit 1980. Maar ook de nieuwe Allegratreinstellen kunnen dat en doen dat ook. Zij hebben een eigen bovenleiding en opladen is alleen nodig voor de verlichting van het materieel en wat elektronica.
Twitter levert weer de humor van de "Profs".

#Elektrische #auto’s laden aan de Arnhemse trolleybovenleiding. http://duurzaambv.nl/1N1WQ6c

http://klimaatkombi.nl/images/Transport/RhB_koelcontainer.jpghttp://klimaatkombi.nl/images/Transport/RhB_koelcontainer.jpgDe vrachtwaggels zijn als gewoonlijk weer vergeten. Het wordt tijd dat de vrachtwaggelmaffia bestreden wordt met eigen middelen. Want ook "natuurvrienden" als "De bomenridders" kunnen deze materie niet aan. Daarom de kennis van het eveneens Zwitserse tijdschrift "Privatbahnmagazine" eens inschakelen.

Want visie ontbreekt totaal bij de bomenridders. Ook waar het de motivatie voor de kleur van deze site betreft. Het spoor heeft nauwelijks last van bomen. Vrachtwaggels hebben last van bomen omdat ze het zicht ontnemen. Maar het is vooral de kak in z'n pooierbak die daar mee te maken heeft en dan wordt men doof en blind voor argumenten.

Zoals de gemeente Renkum, die beweert dat er geen ruimte is voor dit "domme trammetje".
Ruimte?
Visie van de landelijke op plannen voor bomenkap langs wegen:

Sorry, deze site doet teveel pijn aan de ogen. Eens een ontwerper op loslaten?
Of een opticien?

Op de visie van "De bomenridders"? Goed idee.

Dan weet men bij de bomenridders ook meteen wat de Zwitsers met bomen doen. Dat is in ieder geval bouwmateriaal en wat er bij de houtverwerkende industrie daarvan over houdt gaat naar verwarming. Zodat er ook geen behoefte is aan aardgas.

En aktueel, Urgenda heeft een proces gewonnen. Maar kan ook niet zonder Engels, de taal der kolonisten.

Yes!!! Nederland moet in 2020 minstens 25% CO2 reduceren.!!!!!!!

http://klimaatkombi.nl/images/Transport/RhB_koelcontainer.jpghttp://klimaatkombi.nl/images/Transport/RhB_koelcontainer.jpgO ja? En dit dan >>>?

<<<< Of dit? Hier probeert een medewerker van Albert Hein de bevoorrading (per vrachtwaggel natuurlijk) te garanderen. Die heeft wat problemen met de bocht. Wat deze jongen nog niet weet is dat Lara de Brito daar kantoor houdt en die heeft totaal andere ideëen. Net als de meeste politci en andere machthebbers, zoals de voorstanders van zelfrijdende auto's, om maar es wat te noemen. Als je daar over begint, komt kernenergie weer om de hoek kijken.

Even verderop wordt de A12 speciaal voor Albert Hein verbreed. En ook dat gaat gevolgen hebben voor de jeugd 6 km naar het oosten. Hier staat al de 2e generafie 15 en 30 km-bordjes, onder een officieel bord van die strekking.

Dat hadden de kinderen ook zelf al gesnopen. Maar hun ouders hebben wel allemaal minstens 8m2 voor de deur.

Hier een aktie van een jaar geleden. http://klimaatkombi.nl/images/Transport/RhB_koelcontainer.jpgMaar met een buurman die dit op z'n rijblik plakt, zal dat op z'n minst een moeilijke, zo niet onmogelijke opgave worden.

De aktie van een paar jaar geleden. Ook dit as een initiatief van de ouders, dezelfde met een stevig stuk staal voor de deur, maar deze opdracht werd uitgevoerd door de kinderen. Ooit een kind voor een aanstormende auto weggesleurd? Dat gaat je niet in je koude kleren zitten. Niets geleerd dus..... Klik op de foto rechts om te vergroten.

En als dit het enige  probleem was....

Maar dat heeft de groene maffia ook nog steeds niet onder de knie. De bomen langs het spoor worden er in geen geval gekapt, want die zijn nodig om de grond op de hellingen op hun plaats te houden. Ook in Nederland spoelt deze grond bij een stevige regenbui weg.

En ook JanmetdePet kan heel goed voor zichzelf zorgen zolang de miljeufreak maar niet aan z'n kop zeurt over bomenkap (voor papier bv).

Meer info via het filmpje links en de link onder het plaatje rechts.

En soms komen de ideëen spontaan op, maar blijken allang in de praktijk gebracht. Hoe pas je de Rocket/Smartstove in een bestaande woning in? In ieder geval moet het comfort verhogend zijn. Heel comfotabel is bv dit fornuis met aangebouwde zitgelegenheid. Staan in de keuken is er dan niet meer bij.

Tenslotte, de (smalspoor)trein weet wel te combineren met personenvervoer, iets wat geen enkele elektrische bus kan en valt ook niet om de haverklap om.

Wordt wederom vervolgd.


Doe wat goed voelt, want kritiek krijg je toch wel.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMailMailMailMailMail
3