Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

5-2-2015 Renkum e.o wil nog steeds niet aan de tram en gisteren werd er gestraft. Een bus reed perongeluk een stuk weg op die al maanden opgebroken is wegens werkzaamheden aan de riolering. Riolering? Voor een (smal)spoorlijntje totaal overbodig. Kortom, de bus moest weer achteruit. Iets wat voor railverkeer een eitje is.

De camera bewijst hier z'n nut weer.

De energievoorziening en de mogelijkheid om vracht mee te nemen. Dat laatste kan ook de trolleybus niet aan, om over sneeuw en achteruitrijden met een dubbele trolleybus maar te zwijgen.

Bijkomend voordeel, er kan zoals in het filmpje linksonder en de afbeelding rechtsboven al aangetoond is, een stirlingmotor geïntegreerd worden die wel in de winter stroom levert als de storm om het huis giert. Dit in tegenstelling tot de door de twittergemeenschap aanbeden zonnepanelen.

Al 100 jaar.

Verdere mogelijkheden die bij de bus ook totaal onbekend zijn.

De stirlingmotor ingezet i.c.m. een houtvuur is al eerder opgestart, maar de lage olieprijzen maakten grootschalige inzet oninteressant. Bij zelfbouw ligt dit natuurlijk anders. Het is niet persé noodzakelijk dat er 1 kilowatt opgewekt wordt. Wat LED-lampjes reduceren het stroomverbruik tot niet meer dan 20 watt. 100 of hooguit 250 watt is dan voldoende om ook nog wat aan het net te leveren.

En juist in de winter. En als iedereen dan meedoet.... Misschien moet er ook hier aan crowdfunding gedaan worden om de politiek een hak te zetten. Het waren in het verleden ook particuliere initiatieven die de talloze verdwenen smalspoorlijnen hier en bij de Zwitsers deden ontstaan.

We doen het dus wel zelf.

En dat is erg simpel.

Bij Vroege vogels toch een slim geluid. Waar winnaars zijn, zijn ook verliezers. Voor de rest is de uitzending een onverstaanbaar gekakel dankzij het hysterisch gehinnik van Janine. Zodra het gesprek weer te volgen is, komen het elektrisch rijblik en zonnepanelen weer op de proppen. Veel vaag gezwets dus.

En soms zijn video's prive. Daarom worden deze pagina's regelmatig bijgewerkt.


In de politiek is een hersenbeschadiging geen handycap!


Antwoorden langer dan 280 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Emailadres rechter kolom.

Bekijk Klimaatkombi helemaal________________________________________________________________________________
Mail