Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.
30-11-2014. Liberaal gedachtengoed in puin.

Urgenda, (ook wel VVD en D66) het gedachtengoed van de liberalen, die zo graag iets goeds doen voor het miljeu. HUN miljeu natuurlijk, dat gaat zoetjes aan in puin. Men slaat de plank volledig mis.

Hoe gaat de liberale kak dan te werk? Allereerst is daar twitteraar Plushuis, die via het contactformulier van deze site zijn "waardering" liet blijken. Snapt er nog niet veel van. Plushuis is door "de jongens warm gemaakt voor de Tesla". De pooierbak is alleen betaalbaar voor de liberale kak. Plushuis is met een bezoekje vereerd.

Hebben de jongens pa warm gemaakt voor #Tesla proefrit @Cilo, is de accu leeg....maar ruimte zat in zo'n #EV kar http://t.co/zJXakWpuaK

Je bent welkom in mijn Plushuis, dat 2 x meer energie levert dan verbruikt (dat zegt meer over hoge isolatiewaarden en slim inzetten technieken als zonneboiler en warmtepomp dan over opwekvermogen (want ja, dat is idd vooral #zomeroverstroom).

Jaja, 190 km/u.

Plushuis woont bijna OP het station, (op de kaart nummer 11 linksonder). Zie de kaart rechts, klik er op voor een vergroting . Er staat ook een pooierbak vóór de garage. Die heb je voor de trein echt niet nodig.

Rijden met de energie die het Plushuis levert zal ook moeilijk zijn. Waar is nou die Tesla?

Plushuis was ooit volger via Twitter, een fantastisch medium. Helaas kon Plushuis de kritiek op de Tesla pooierbak niet aan. Lees meer over Plushuis:
Nu lezen anderen dan Plushuis over Plushuis.

Your home = power plant    http://t.co/ET64h42z9R http://t.co/W7bDsYIC4W #energy #durzaameenergie #energytransition @basnederland #indiegogo

Verder nog:

Zonnestroom opslaan? Vergeet het maar, zegt energiedeskundige John Morgan.

Ook BasNederland is op twitter aktief, maar ook Bas slaat de plank mis, want wat is hier weer te zien? Jawel, een rijblik. Liberale kak en dus Anti JanmetdePet.

Een half uur stil (akku laden) staan, de trein rijdt gewoon door ook met vracht.

De NOS, middels Louis Stekker in het complot. Een soort verslaving van de NOS. De hele domroep doet trouwens mee met het lompe beleid. Hier de VARA die een item over racisme van de PVV lomp afsluit met junkmuzeik.

De luisteraar moet tenslotte dom gehouden worden. En dat doe je niet met spotjes over alternatieven voor de bliklawine. Dat levert de automaffia niks op.

Heineken heeft weer een vrachtwaggel gevonden, er zijn nu 12 elektrische spoorverziekers. Van de miljoen die gewoon door gaan met gassen en warmte wegsmijten.

Ga maar es naast een vrachtwaggel staan (of een bus) en voel de warmte die deze jongens wegsmijten. Dat het spul ook op een station afgeleverd kan worden ontgaat de liberalen die zich zo zorgen maken om JanmetdePet.

Die zich weer een stuk in de kraag....

Het eerste fust is afgeleverd door onze nieuwe elektrische vrachtwagen in Amsterdam! (via @adam_elektrisch) http://t.co/UFyTT8BJ2i

Dag benzine - Hallo zon en wind! #Fastned #nieuwezuilen #sustainability #EV #elektrischrijden http://t.co/LojQf8rI1X

Autos und Unfälle http://t.co/jPnYLdWhJj

Die beste Strafe für Falschparker... http://t.co/m13kw1RZqP

Nationale Plattform Elektromobilität (NPE): Mangelnde Förderung für #Elektroautos gefährdet Klimaziele - Golem - http://t.co/vRowHEoiaX

Dat valt wel mee, zeker hier in Nederland, waar nog geen 1% elektrisch rijdt. De trein, die rijdt elektrisch, al 100 jaar.

De Zwitsers. Qua energie lopen zij nog steeds voorop.

Internationaal wordt het spoor steeds veiliger. Zelfrijdend? Al 175 jaar.

Transylvanian ETCS Level 2 contract awarded http://t.co/WdCSDnAFsU http://t.co/VuGbJaGOwP

Shiftbild.Re 421 378-1 als Zuglok am Voralpenexpress frühmorgens bei starker Föhnstimm #bahnbilderde http://t.co/oFddMjZwXd

SOB, slim bezig. Steile helling? Je huurt dan een lokje bij de collega's. Zij hebben de zelfde stuurstroomleidingen en beveiliging die door de hele trein loopt.

Zwitserse parlementariers? Zij doen niet zo moeilijk en nemen gewoon, net als JanmetdePet de trein. Daar weet men hoe je het goede voorbeeld moet geven.

Het Zwitserse spoorwegnet is één van de dichtste van Europa. De sloopwoede van de automaffia is hier niet geweest.

De lachwekkende automaffia hier te lande kan nog wat leren:

Elektroauto-Langzeittest enthüllt Batterieprobleme - Telepolis - http://t.co/lg7tj584QD #elektroauto

"Over elektrisch rijden. In 2030 zijn 75% van alle auto’s elektrisch, staat er (en wat verderop: 100%). Wat betekent dat? In Nederland rijden er momenteel 8 miljoen auto’s rond en werden er vorig jaar iets meer dan 400.000 stuks verkocht. Als het autobezit niet meer groeit, zouden er over 15 jaar 6 miljoen elektrische auto’s moeten zijn. Om dat aantal te halen zouden er dan elk jaar 400.000 elektrische auto’s moeten worden verkocht. Oftewel: vanaf vandaag worden er alleen nog maar elektrische auto’s verkocht in Nederland. Alleen: die zijn er niet, want wereldwijd worden er nog maar 200.000 per jaar gemaakt. En dan laten we het tekort aan aardmetalen en de zes energiecentrales die nodig zijn om de stroom voor die auto’s op te wekken gemakshalve even buiten beschouwing". Lees meer:

Zo doen de Zwitsers het. In het onbeduidende plaatsje Guarda hangt men een container achter de personentrein. Die reed toch al. En dus gaat de lading ook elektrisch.

Dat gaat Heineken en de andere "groene" liberale weldoeners boven hun  pet.

Probeer dit maar es met een bus.

Kijk welke moeite men doet voor de bagage, de treinreiziger neemt dit gewoon mee naar binnen en daar is ruimte zat. Kan die bus een aanhanger met capaciteit voor nog eens 60 reizigers aankoppelen?

UN: Die CO2-Emissionen müssen bis 2070 auf Null sinken, um eine negative Wirkung auf das Klima verhindern zu können - http://t.co/1nES1XO77D

We gaan dus eerst even opruimen.

Nieuw DALLAS hek langs fietspad Utrechtseweg en om de 50m een lantarenpaal. Hoe sneu ben je als je dit bedenkt? http://t.co/tmwg7nhgrn
En het is toch zo simpel.


Wegens bezuiniging geen spreuk.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMail