Deze site probeert de lachwekkende misstanden rond energie en verkeer aan te kaarten. Oneens? Reageer via het reaktieformulier. IP-adres wordt opgeslagen en je loopt de kans dat je reaktie op deze site gepubliceerd wordt.

20-12-2011: Vandaag twee berichten die wel degelijk met elkaar te maken hebben. RTL-Z bericht: Spoorwegondernemingen uit Duitsland en Zwitserland dringen aan op het wegwerken van knelpunten voor het goederenvervoer tussen Rotterdam en Genua. De trajecten moeten geschikt zijn voor treinen met een lengte van 1500 meter en de noodzakelijke werkzaamheden daarvoor moeten internationaal gecoördineerd worden, aldus de top van DB Schenker Rail, TX Logistik, SBB Cargo en BLS Cargo.

Een tamelijk summier bericht dat Bahnonline.ch verder uitdiept, men is daar al veel langer mee bezig: Güterbahnen präsentieren Anforderungen im wichtigsten europäischen Korridor Rotterdam – Genua. Meer lezen:

De automaffia zit ook op het vinkentouw, maar die krijgt de komende tijd te maken met wat meer tegenwind. De olie raakt op en daarmee de stijgende olieprijs. Verder is de "blauwe banaan" ook deel van een route naar toeristengebieden.
Want ook de vliegende bananen krijgen met de olieprijs te maken.

Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Ervaar meer over klimaatkombi.
Mail