Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

 Een oud bericht uit de nu gesloten weblog.  Maart 2010: De uitslag van de enquete over de KM-heffing is er. 68% ziet de noodzaak in van één of andere vorm van "beprijzing". Want zo kan het niet langer. Zover is men al. Er zijn natuurlijk altijd andere "meningen". De Telegraaf organiseerde ook een "enquete".
"Uitslag" 80% tegen.

De oorzaak van de blikchaos blijft echter volledig onbesproken. Men draait als een kat om de hete brei heen.

Men woont niet in de buurt van het werk!!

De overheid plugde in de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw het wonen buiten de stad. In de steden viel kennelijk niet meer te leven. Er waren vooral in de jaren 60 meer dan 2000 verkeersdoden. Dit is door diverse maatregelen dan verminderd, maar doden vallen er tot vandaag de dag nog steeds, hier een ongeval op de Amsterdamse weg in de buurt van Arnhem.

Aan anderen denken deze maniakken nooit: Twitter levert de bewijzen:

Zo iemand noem je een maniak. https://t.co/RbBe6hxZsF Geretweet door die een dag later nog wat roeptoetert.

Nu het inzetten van afstootpassagiers onvoldoende helpt, grijpt de NS naar het laatste redmiddel: prijzen van treinkaartjes in de spits verhogen

Of hieronder deze tragische aanrijding notabene op een fietspad tussen Oosterbeek en Arnhem (Schelmseweg). Denk je rustig op je fietsje naar school te kunnen, rijdt een maniak je tussen de straatstenen. >>>>

Tegelijk werden de lokale tramlijnen afgebroken. Zoals bv de Rotterdamse RTM die in 1965 afgebroken werd. Hier tijdens een rit voor het Rijdend Tram Museum.

Hierdoor ontstonden er gigantische files rond de Spijkenisser brug. De reden om een metrolijn naar Spijkenisse aan te leggen. Samen met de verhuiswoede en de sloop van de tramlijnen ontstond de blikmassa en als gevolg daarvan steeds meer asfalt, die onmiddelijk weer meer blik aantrok. Aanzuigende werking. De VVD zit nu aan het roer en de snelheid op de snelwegen gaat naar 130 km/u.

Zolang als dat duurt. En dat duurt niet lang.

Dat 130 rijden vooral niet kan omdat IEDEREEN dat zo nodig wil met ook nog 3 lege stoelen in de auto?

Ik adviseer om met de trein te komen. Gaat sneller. https://t.co/ngG2wz2ZBG

Het gevolg zal zijn dat veel olieslaven weer ruimte zien en weer in het blik stappen. Maar eens zal deze bliklawine toch de stad in moeten en dan ontstaat daar de chaos. De stad blijft onleefbaar en dus blijven velen buiten de stad wonen. De cirkel is compleet.

De media ontwijken dit fenomeen, diskussie onmogelijk. Dit noemt men het ANWB-denken. Hieraan werken diverse "miljeuorganisaties" van harte mee. Je moet dan ook niet vreemd opkijken als je aan de Zuidrand van de Veluwe opeens een bedrijf ziet uit Heerjansdam (Rijnmond). 100 km verderop.

De oplossing is en blijft, veel minder transport (door lokale produktie) en veel meer lokaal elektrisch railtransport. Zoals de Aargauische Wynen en Suhrentalbahn (nu AAR). Men rijdt hier gewoon over straat als een tram. Dit is ook geadviseerd aan de gemeente Renkum, waar men nu tobt met de Utrechtseweg in Oosterbeek en in Wageningen met de Nijenoordallee. Meer lezen:

Meer lezen over deze snel te moderniseren smalspoorlijn.

Als genoemde gemeenten bij een belangrijke herbestrating meteen een straatspoortje aanleggen, kan zodra deze Rijnlijn doorbreekt meteen in bedrijf. En meteen profiteert een complete de regio ervan. Het goederenverkeer kan gecombineerd worden met personenverkeer.

Rijdt er geen tram, kun je deze ruimte gebruiken. Komt de tram, dan is de tram superieur volgens de wegenverkeerswet. En zo bestrijd je afhankelijkheid van olie uit de politiek onstabiele regio.


Angelique, bekijkt nu de grassprieten van onderen.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Ervaar meer over Klimaatkombi.