Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

'Het Europese luchtruim is gevaarlijk druk''

27-6-2012. Klagen zonder oorzaak te noemen, daar is de domroep erg groed in: De NOS op 26-6-2012. De druk op het luchtruim neemt gevaarlijke proporties aan, hoe komt dit? Paul Riemens van Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) zit in Rome om over het probleem te praten.

De oorzaak dan, het klokhuis van diezelfde domroep in 2007.

En de oplossing, 2011 en al veel eerder aangegeven. Produkten uit de regio, hier gewoon per trein aangevoerd.

En de noodzaak toont weer een andere domroep even haarfijn aan. Noordzee olie bijna op. BP verkoopt olie- en gasvelden Noordzee http://fm.bnr.nl/QbjkEB Tweet:

Goederen per spoor, zoals dat de vorige eeuw tot de jaren '50 heel gewoon was, tot de slopershamer van de automaffia langs kwam. En het gaat toch weer gebeuren.

Want, het is simpel met lokale ingrediënten, recept voor tomatentaart.


Tomatentaart met champignons.

Voor het deeg:

75 g. boter, 150 g. boekweitvlokken of 200 g. meel, zout

Voor de vulling:

2 uien, olie, 500 g. tomaten, 250 g. champignons, 1 teen knoflook, peterselie, tijm, zout, 150 g. geraspte kaas. Maak eerst de bodem. Snijd hiervoor de boter in kleine stukjes door de vlokken. Kneed dit mengsel tot een samenhangend deeg. Verwarm de oven voor op 180 °C.

Beboter de vorm en druk het deeg erin met een opstaande rand. Bak de bodem voor in 10 min. Maak intussen de vulling. Snipper de ui en fruit ze in olie. Was de tomaten, champignons en knoflook, snijd ze in plakjes en voeg ze aan de ui toe. Voeg de kruiden met een beetje zout toe. Haal de bodem uit de oven. Verhoog de temperatuur van de oven tot 200 °C. Strooi een deel van de kaas over de bodem. Leg de vulling erop en strooi de resterende kaas erover. Zet de taart nog 10 min. in de oven.


Zo ben je de ander te groen af.


Cruyff: Een luxeprobleem is een even groot probleem als een niet-luxeprobleem.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
Mail