Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie.

Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

18-1-2013. Met de Fyra zijn zoals inmiddels bekend is "Hopen problemen". Net als het overige materieel heeft men last van klompen sneeuw die er onderweg afvallen en dan schade veroorzaken. Daar moeten de Oostenrijkers met hun "Railjet" toch ook last van hebben?

Larie Rense, humortopper nr.1 op Radio1 lanceerde naar aanleiding van schade aan bodemplaten aan de Fyra de "gouden TIP":
"De-Icers, zoals bij de vliegtuigjes voor de Fyra" 

Er rijden inmiddels diverse typen "hoge snelheidstreinen" in Europa. Europa, dat eigenlijk verenigd zou moeten zijn, maar in de praktijk hopeloos verdeeld is. Zijn twee, hooguit drie typen niet voldoende? Waar is de modulariteit?

Waarom kunnen de Oostenrijkers met hun Railjet wel zonder problemen door de sneeuw? Met standaard lok die ook voor goederenvervoer gebruikt kan worden. Dat goederenvervoer kent inmiddels ook zat problemen. De domroep kent slechts omvallende vrachtwaggels. En de gevolgen zijn bekend.

Uit Transport/online:

Meisje (14) zwaar gewond na aanrijding met vrachtwagen Middelburg

MIDDELBURG - De politie meldt dat donderdag 17 januari rond 14.50 uur nabij de Schroebrug in Middelburg een 14-jarig meisje zwaargewond is geraakt. Lees meer:

De Zwitsers, met hun Berninabahn. Als men daar niet met sneeuw te maken heeft. En hier is ie weer, gerenoveerd en in dienst als "Dienstfahrzeug".

Hergebruik van dit inmiddels 40 jaar oude materieel, dat ook nog eens goederen vervoert. Iets dat bij de domroep totaal onbekend is. Een heropvoedingskamp voor domroepmedewerkers, die doorgaans meer dan 50 km van hun werk wonen, dat is dringend noodzakelijk.


Wie bang is om te vragen, schaamt zich om te leren.


Klimaatkombi zal op diverse media interveniëren. Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
Mail