Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

17-5-2012. De NOS berichtte een jaar geleden: In 75% van de garagebedrijven staat niet vast dat het personeel onder veilige omstandigheden kan werken. Inspecteurs van de Arbeidsinspectie stuitten bij controles onder meer op ongekeurde hefbruggen. Van hefbruggen moet vaststaan dat het personeel niet bekneld komt te zitten doordat deze installaties plotseling naar beneden zakken.

Echt weer iets voor domroep-DJ Bert van Sloten om zoiets te melden. Niks bizonders, er moet geconcurreerd worden en dan is veiligheidscontrole van ondergeschikt belang. Dat doen de spoorwegen anders, je tilt niet zomaar een rijtuig van 30 ton omhoog. Zie hoe de spoorwegen dat doen.

Schweiz aktuell vom 11.12.2009

Je ziet hier wel een rijtuig op bokken staan, omdat de draaistellen er onderuit gehaald zijn. Er werkt niemand onder. Merk ook op dat er alleen losse rijtuigen ter reparatie staan. Kan NS nog wat van leren. Reportage uit 2009.


Politici en luiers moeten moeten regelmatig verwisseld worden en wel om dezelfde reden.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.