Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze site op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

1-7-2015 Giel Beelen van 3FM lanceert vandaag het Halfie omdat we op de helft van het jaar zijn. Op de helft van de verkeersproblemen zijn we nog lang niet. Het traject van de Veluwse Stoomtrein Maatschappij (VSM) maar es gefietst. Dat kun je ook als je bijna 70 bent. Het tracé is bijna afgeschreven. De truckerboeren is het helemaal vreemd. Een Renkummer werkt in Eerbeek (40 km dagelijks heen en weer). Onderweg de talloze lachwekkende situaties. Het station van Eerbeek, er staat wat oud goederenmaterieel opgesteld dat de VSM mogelijk nog es gaat gebruiken. Voorlopig vrachtwaggels zo ver het oog reikt. Pal naast het station tuincentrum Welkoop. Bijna OP het losspoor staat een vrachtwaggel te lossen. Het personeel weigert elke diskussie, ook al wordt het later in de week bijna 40 ° C. Oorzaak?

De gevolgen tot ver in de regio: Loenen, enkele kinderen die problemen hebben met het onderwijs tuffen elke dag heen en weer naar achtereenvolgens Renkum, Elst en nu weer Driel. En lopen zo elke dag risico met deze jongens in aanraking te komen. Een heel Veluws dorp vergeven omdat de domme politiek alleen nog in vrachtwaggels kan denken.

E.e.a. kan ook zo, maar dat gaat de keuterboertjes boven hun pet. De bus die vanuit Apeldoorn naar Dieren rijdt, neemt het zelfde traject. Muntje al gevallen? Met dit onderwerp is de politiek al 15 jaar bezig. NS en Prorail weten ook geen raad.
Beelen, kom op met je Halfie.

Nederland kreunt onder Mansveld en Schulz.

En andere lokale keuterboertjes als in de Wageningse en Renkumse politiek.

28-2-2015 Het is weer verkiezingstijd en dan komen de politici weer in het wild voor. Zo ook op de markt in Wageningen, een interessant diskussieterrein. Maar sommigen hebben hier helemaal geen trek in, zeker als je met hout snijdende argumenten komt. Ze vertonen vluchtgedrag. Ook dat komt in het wild voor. Zo ook Lara de Brito, voorstandster van elektrische, zelfrijdende auto's. Lees meer:


In de politiek is een hersenbeschadiging geen handycap!


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
Mail