Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze site op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Verder werkt deze site ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

16-8-2016 Er zijn bepaalde lieden die een ander hun leefstijl willen opdringen. Bekend is de automaffia met verstrekkende gevolgen, oorlogen om olie. Koeweit juli 2016 54° C:

Nieuw onderzoek: "Opwarmingsgrens aarde al bijna bereikt" via

En dus zal de temperatuur en heftigheid van de stortbuien sterk toenemen.

Tijd om voorbereidingen te treffen om, indien de situatie onhoudbaar wordt, uit te stappen. Van de "witte maffia" valt weinig te verwachten. Je huisarts heeft het over "zelfmoord". Zelf doen dus en legaal, helium. Deze methode is simpel, pijnloos en bezorgt de gemeenschap geen overlast. Treinpersoneel houdt er geen trauma aan over. Niemand wordt aangeklaagd voor medeplichtigheid. Een beschrijving die je uit de ellende haalt.

Het is droevig en hilarisch tegelijkertijd. De scène waarin acteur Lou Landré aan zijn keukentafel met pleistertape een zoom in een plastic braadzak plakt. Door die zoom loopt straks het elastiek waarmee hij de zak stevig om zijn hoofd kan binden. Rubber slangen tussen de zak en de twee heliumtanks op de grond (één om te oefenen, één voor het echt), en een man als Landré zou snel en pijnloos een eind kunnen maken aan zijn leven. Lees meer:

Niemand hoeft de hieronder volgende adviezen op te volgen. Indien wel de beschrijving nauwlettend opvolgen. De DVD die e.e.a. beschrijft is nog leverbaar, de bevestiging belandt in de spammap en wordt daarna binnen 2-3 weken bezorgd. Foto's ervan zijn hier geplaatst. In het boek geen foto's, (via oa Bol.com) met daarin een uitvoerige beschrijving van ook medische aspecten. In een PDF is het eenvoudig zoeken naar antwoorden op eventuele vragen. Let bij de aanschaf van een heliumtank op de tekst “diluted with air". Deze zijn voor dit doel onbetrouwbaar. Nu aanschaffen is raadzaam, inhoud van een tank is onbeperkt houdbaar. Tanks zijn voorlopig nog verkrijgbaar via Marktplaats.

Op deze site ook vele antwoorden op de vele vragen. Hieronder enkele beelden van montage, met de conclusie dat er slechts één tank nodig is voor een goed resultaat. De juiste stand van de kraan. Het uitstromende gas is dan net hoorbaar, zoals ook aangegeven in de PDF.

Een braadzak zoals deze leverbaar is via de supermarkt is veel te klein, maar ook dan biedt het web uitkomst. In het boek wordt een braadzak van 45 x 50 cm aanbevolen. Een draagtas van de supermarkt voldoet al aan deze eisen.

De braadzak heeft nog wat bewerkingen nodig die niet iedereen kan uitvoeren, gezocht wordt naar een met een koord afsluitbare plastic zak, die water- en luchtdicht is. Mogelijk moet je zelfs een produkt kopen, in een plastic zak met trekkoord, de zak die je in de supermarkt koopt.

9 mm slang is oa hier verkrijgbaar, maar waarschijnlijk ook bij een tuincentrum (waar men aquariumbenodigdheden verkoopt) of dierenwinkel. Ook Praxis levert deze slangen. Een slangklem is meestal niet nodig.

Voorbereiding kan nu beginnen.

Let op, bereid dit nu voor, nu je nog geestelijk gezond bent en lichamelijk nog wel naar een bus- of tramhalte kunt lopen. Zodat alles kant en klaar staat als je gezondheid sterk vermindert maar je nog wel de zak over je hoofd kunt trekken en je de kraan op de getoonde stand kunt zetten. Heb je niemand die je kan helpen, dan is er ook niemand medeplichtig.

De ingredienten, Een band die je bij een stoffenwinkel kunt halen of op de markt, Breed plakband, ooit bekend onder de naam Leukopor, Veiligheisspeld, om de band door de zak te helpen en een schaar om de band op gewenste lengte af te knippen. Begin met het voorbereiden van de zak, het omvouwen voor de band, zodat de zak om de nek enigszins afgesloten wordt. Probeer de stand van de kraan, het moet ongeveer 45 seconden duren voor de zak vol is. Lucht ontsnapt via de onderkant omdat helium lichter is dan lucht. Helium blijft daarom boven in de zak aanwezig, bij mond- of neusopening.

Voorbereiding:

Op de DVD wordt uitgegaan van braadzakken die in de eerste plaats niet eenvoudig te verkrijgen zijn. De braadzakken moeten bovendien voorbereid worden en de meeste ouderen geven op het internet al aan dat niet eenvoudig te vinden. Er zijn twee onderdelen: het klaarmaken van de zak voor gebruik en het verbinden van de zak met de beide heliumtanks door twee buigzame plastic slangen. We nemen deze voorbereidingen stap voor stap door. Als u het niet direct begrijpt, kijk dan naar de film waarop het wordt voorgedaan en ontdek waarom de braadzake niet zo'n goed idee is

Twee: de zak verbinden met de heliumtanks.

Plak eerst met stukjes pleistertape het uiteinde van de twee plastic slangen aan elkaar vast over een lengte van ongeveer een halve meter. Leg het uiteinde van deze samengebonden slangen aan de binnenkant van de zak, ongeveer 20 centimeter vanaf de onderrand. Plak vervolgens de slangen met korte stroken tape stevig vast aan de binnenkant van de zak.

Drie: de opening van de zak op maat maken.

Doe de zak over uw hoofd tot onder uw kin. Trek de twee uiteinden van het elastiek aan, totdat het goed om uw hals aansluit maar niet knelt. U kunt dit in alle rust uitproberen want in de zak zit genoeg zuurstof. Houd het elastiek vast op de plaats waar het vastgeknoopt moet worden en trek de zak van uw hoofd. Leg een dubbele knoop in het elastiek en knip de losse uiteinden af. De zak is nu klaar voor gebruik.

Vier: de slangen op de tanks bevestigen.

Op elke tank zit een zwarte plastic nippel die bedoeld is voor het opblazen van ballonnen. Draai die er met de hand af. Als de nippel te stevig vastzit, gebruik dan een tang. S chuif op elke heliumtank één van de plastic slangen die uit de zak komt en die u daarin al hebt vastgeplakt. Gebruik een kopje heet water om het uiteinde van de slang soepel te maken. Doe 1 centimeter van het uiteinde van de slang in het hete water gedurende een halve minuut.

Druk dan met een draaiende beweging de slang helemaal aan tot hij tegen het metaal van de kraan komt. Zet de tanks daarna terug in hun doos. Soms wordt geadviseerd om de slang met een slangklem (te verkrijgen bij de ijzerhandel) te bevestigen op het metalen uiteinde van de tank. Als de binnenmaat van de slang groter is dan de door ons aanbevolen 9 millimeter, is een klem ook nodig om te voorkomen dat er helium langs de slang naar buiten lekt. Druk dan met een draaiende beweging de slang helemaal aan tot hij tegen het metaal van de kraan komt. Zet de tanks daarna terug in hun doos. Soms wordt geadviseerd om de slang met een slangklem (te verkrijgen bij de ijzerhandel) te bevestigen op het metalen uiteinde van de tank. Als de binnenmaat van de slang groter is dan de door ons aanbevolen 9 millimeter, is een klem ook nodig om te voorkomen dat er helium langs de slang naar buiten lekt.

Vijf: onderzoek of er gaatjes in de zak zitten.

Als je een braadzak gebruikt is er intussen nogal wat geknutseld met de zak. Stel dat hierbij een klein lek in de zak is gekomen, dan ontsnapt er helium uit de zak en komt er zuurstof naar binnen, zodat het (veel) langer duurt voor u buiten kennis raakt. Bij een wat groter lek, dat u niet kunt zien, zult u zelfs bij kennis blijven. Bij een zak die niet transparant is zijn de gaten goed zichtbaar.

Het testen op gaatjes doet u zo: Houd de zak met uw hand rond de plastic slangen aan de onderkant stevig dicht en zet de kraan van één van de tanks open. Als de zak helemaal vol is met helium draait u de kraan dicht. Ga met de opgeblazen zak aan alle kanten langs uw wang om te voelen of er ergens helium ontsnapt. Als u dat voelt, moet u een nieuwe zak klaarmaken voor gebruik. Hiermee zijn alle voorbereidingen met de zak en de tanks voltooid.

Oefening baart kunst. Omdat u op het moment zelf met andere dingen bezig bent, is het zaak dat u de twee handelingen die samen tot de dood leiden, elk apart goed oefent. Beslis of u bij de uitvoering half rechtop in bed wil liggen of in een makkelijke leunstoel onderuit gezakt wil zitten. Dan weet u ook waar u gaat oefenen. In een hoekje in een kamer op de grond zit je stabiel en kun je niet omvallen.

Zes: oefenen met de kraan op de tank.

De eerste handeling die geoefend moet worden, is de kraan op de tank een kleine slag opendraaien. U moet er vanuit uw bed of leunstoel makkelijk bij kunnen. Gebruik steeds de hand waarover u de beste controle hebt. De eerste keer gaat de kraan vaak moeilijk open, gebruik dan een tang. Daarna gaat het eenvoudig met de hand. Let op: zet de kraan op de tanks niet vol open, want dan loopt de tank te snel leeg en is het helium te snel op. Doe de kraan een klein stukje open, zodat u het stromende helium kunt horen. Bij de uitvoering zal er uit de volle tank waarvan de kraan een kleine slag open is gedraaid, gedurende ten minste twintig minuten zachtjes hoorbaar gas blijven stromen. Heliumgas dat in de kamer komt, wordt door de lucht verdund en levert dan geen enkel risico op. Oefen het opendraaien altijd met dezelfde van de twee tanks, zodat de andere geheel gevuld blijft met helium. Wel moet u de kraan op de volle tank één keer met een tang losser maken. Deze volle tank bevat in principe genoeg helium om de dood te bewerkstelligen.

De tweede tank is om mee te oefenen. De ene persoon heeft (veel) meer oefening nodig met het opendraaien van de kraan dan de ander. Je kunt niet meten hoeveel gas er uiteindelijk nog in de oefentank zit wanneer je tot de uitvoering overgaat. Bent u hierover onzeker? Trek dan voor alle zekerheid de slang van de oefentank los en  bevestig deze aan een nieuwe (derde!) volle tank. Dit betekent dat u kort voor de uitvoering nog een nieuwe tank moet bestellen en de kraan daarop één keer met een tang losser moet maken.

De rest is hier te lezen.

Tenslotte, de NVVE beveelt ook de heliummethode aan, al geeft de daar getoonde link een foutmelding.

Een andere zak?

Overigens is het materiaal van de braadzakken vrij dun, een gewone plastic tas van de supermarkt een beter idee omdat daar ook al de zoom voor het elastiek al aanwezig is. Er moeten alleen nog een knipje gemaakt worden om het elastiek in te voeren. Een zak is getest op luchtdichtheid met 10 liter water, de zak lekte niet. Koop in ieder geval een nieuwe tas, zodat zeker is dat de zak luchtdicht is.

Beter ook voor hen die boven beschreven bewerkingen te moeilijk vinden. Bevestiging van de slangen geschiedt op dezelfde manier. Het elastiek ondervindt enige hinder van de verstevigingen in de zak. Elastiek en veiligheidsspeld kunnen hier langs.

Hengsels afknippen.

Een klein nadeel is dat de supermarktzak niet transparant is. Van te voren even oefenen met de stand van de kraan. De dop hoeft er niet afgeschroefd te worden, je kunt dan ongeveer zien hoever de kraan open gedraaid moet worden en het geluid is voldoende om te bepalen dat de kraan niet te ver open gedraaid is, (het helium moet zacht ruisen).

Belangrijke links:

http://www.eenwaardiglevenseinde.nl/meldingen/helium-02-2011/

http://www.eenwaardiglevenseinde.nl/meldingen/helium-04-2014/

https://nl.wikipedia.org/wiki/Euthanasiemachine#Heliummethode