Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. 18-2-2012, over die andere lawine, die het hele jaar wereldwijd, maar vooral in Nederland aanwezig is, ook in de zomer.

De bliklawine!

Maar daar hoor je de domroep niet over. Het is hun taak het volk met onbelangrijke zaken bezig te houden, zodat men niet nadenkt over echt belangrijke zaken. Zoals 17-2-2012 met  Friso die ook niet  verantwoordelijk met z'n hormoontjes weet om te gaan.

.....In 1990 kwam hij in opspraak omdat hij 200 reed in een nieuwe Ferrari F40..... Meer lezen:

Uit Treinennieuws.nl van een jaar geleden: Vollemaanreis met gletsjerfondue bij de Rhätische Bahn. In februari en maart heeft de Rhätische Bahn een bijzondere aanbieding: een vollemaanreis door de besneeuwde bergwereld van het Berninamassief met aansluitend een heerlijke gletsjerfondue. Meer lezen.

Ondanks twee meter sneeuw!!

10vor10 vom 14.02.2011

En ook voor het overige vervoer.... Daar heeft het Zwitserse aktualiteitenprogramma 10vor10 een waarschuwing over.

Schweizer haben 5,4 Millionen Fahrzeuge.

Der Eindruck täuscht nicht, wenn man wieder einmal stundenlang in einer Blechlawine steckt: die Zahl der Autos auf Schweizer Strassen hat zugenommen. In den letzten 20 Jahren ist die Zahl der Motorfahrzeuge um 40 Prozent gestiegen. Das bringt die Verkehrssysteme an ihre Grenzen – unser Reporter zeigt, wie St.Gallen der Lage Herr werden will.

Maar echt nodig is dit niet, want zo kan het ook!

Schweiz aktuell vom 14.02.2011
En daarna zoals hieronder:


Waar een wil is, is geen snelweg.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
MailMailMailMailMailMail