Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.
21-6-2012. Rover heeft weer es wat.

De lijnnummers zijn afgeleid van treinserienummers die NS en ProRail achter de schermen gebruiken op de diverse trajecten. Iedereen kent lijnnummers wel van trams en bussen, waarbij het niet vreemd is dat er op een bepaald traject verschillende bussen rijden die net even een andere route rijden. Geen probleem, want door de lijnnummers zijn deze bussen goed uit elkaar te houden. Rover denkt dat een dergelijk nummersysteem bij treinen de communicatie van reisinformatie veel eenvoudiger zou maken. Lees meer:

Rover drukt zich wat primitief uit. Rover moet ook even naar de opticiën. In elk station hangen koeien van kasten met reisinfo. Maar ook NS is wat beperkt wat info betreft. Men bedoelt dit:

Het buitenland heeft dit al veel langer. En zeker met de elektronische lijnfilms is dit een eitje. En het wordt eentonig, dit Zwitsers treinstel kent dit al sinds de jaren '70 vorige eeuw.

Met nog wat andere voordelen. Vergelijk het treinstel hieronder met het afsluitende treinstel. Onder de slimmerds die de multifunktionaliteit ervan ontdekken wordt een gratis voetreis naar Rome verloot (excl. zakgeld).

Hierdoor vervalt een keer per twee uur de intercityverbinding tussen Hengelo, Almelo en Deventer richting Amsterdam. De NS heeft geen vervangende binnenlandse intercity ingezet op dit traject. Lees meer:

De oorzaak is altijd dezelfde. NS maakt gebruik van treinstellen en die kunnen aan geen enkel ander materieel gekoppeld worden. Kijk even hoe men dat in het buitenland doet.

 

 

 

 

 

 

Is dat nou zo moeilijk? Je kunt dan zelfs goederenwagens meenemen en dat is in de toekomst nodig.

4-4-2018 Vanochtend kondigde Milieudefensie aan Shell aan te klagen als het zich niet houdt aan het klimaatakkoord van Parijs. Het verliep allemaal volgens een strak geregisseerde PR-campagne met teasers op sociale media, een flitsende persconferentie, een speech van BN'er Ruben van der Meer en de mogelijkheid voor iedereen om de zaak te steunen en 'mede-eiser' te worden. Lees meer:

De onwil ligt hoofdzakelijk bij NS, die zelfs niks van eigen bedrijf snapt.

En wil je dan nog eens een onrendabele lijn rendabel maken, dan hoeft dat geen probleem te zijn. Oude trekpaarden kunnen onmiddelijk vervangen worden door moderne jongens. En deze onzin is dan ook verleden tijd.

Ik vraag me af of de machinist dan nog wat kan zien. ^IK

Denkt nog steeds aan de plaats van de machinist in de lokomotief. Stuurstroomkabels?

Volgende stap, de automatisering is al vele malen verder dan de blikken ruimtevreter.


Zorg ervoor dat hun probleem niet het jouwe wordt.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.