Deze site probeert de lachwekkende misstanden rond energie en verkeer aan te kaarten. Oneens? Reageer via het reaktieformulier. IP-adres wordt opgeslagen en je loopt de kans dat je reaktie op deze site gepubliceerd wordt.

Het verkeer loopt echt helemaal uit de hand. Niet alleen chaos maar ook nog es criminaliteit. De Duitsers nemen weer maatregelen, want illegale autohandel en andere vormen van criminaliteit nemen hand over hand toe.

De toegenomen luxe zorgt ook voor problemen op school. Zoveel zelfs dat je het zomaar eens kunt zijn met Marja van Bijsterveld die een beroep doet op ouders om zich met de opvoeding van hun kinderen te gaan bemoeien. Veel ouders moeten beiden buffelen om koophut en één of meer rijblikken te kunnen betalen. Als één van de ouders thuis blijft worden kinderen na school thuis opgevangen en ontstaat er weer rust. Ook kunnen ouders zich inzetten voor aktiviteiten op school en dat is hard nodig. Bijkomend voordeel, veel minder verkeer en dus minder files. Ook het spoorverkeer kan dan weer tot rust komen.Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Ervaar meer over klimaatkombi.
Mail