Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

11-1-2013. De automaffia komt steeds verder in de knel.

Op 10-1-2013 kregen velen een persoonlijke "uitnodiging" om een wegenwachtservice af te sluiten.

Dan vraag je je onmiddelijk af. Hoe komt de ANWB aan je adres? Dan meteen erna, waarom denkt de ANWB dat je met de meute meeloopt en ook een ton staal voor de deur hebt? En men gaat al uit van pech. Dat schijn je met zo'n ton staal regelmatig te moeten hebben.

De ANWB kan rustig gaan slapen. Als fietser;

1- Doe je niet mee aan de dagelijkse chaos.
2- Voor jou hoeven geen oorlogen om olie gevochten te worden.
3- Blaas je geen CO2 de lucht in.
4- Veroorzaak je geen doden en gewonden, fijnstof, lawaai en dus ook geen maatschappelijke kosten hiervoor.
5- Heb je geen ruimte nodig voor parkeren. Dankzij jou kunnen kinderen gewoon op straat spelen.
6- Zij hoeven geen problemen te hebben als er eens een ton staal beschadigd wordt door hun spel.
7- Veroorzaak je dus ook geen criminaliteit voor een parkeerplaats.

Wat je wel doet?

1- Fietsen en dus minder ruimte gebruiken en ook langer gezond blijven en dus ook geen extra kosten veroorzaken voor de gezondheidszorg.
2- Rij je elektrisch, al je leven lang.
3- Wegslepen? De elektrisch rijdende trein heeft daar al een voorziening voor.

De ANWB slaat de plank mis, je kunt de ANWB zelfs aanklagen voor het versturen van ongewenste reklame. De ANWB wordt dus hier aangepakt. De ANWB maakt geen antwoordnummer bekend op z'n site. Dat gaat vanaf nu wel gebeuren op DEZE site.

ANWB / Direct Marketing
Antwoordnummer 93293
2509 WB Den Haag

En hier nog een paar:


Het verhaal is nog niet afgelopen, want koud een dag later komt de NOS met een ander sappig verhaal.

'Groene' auto vaak niet zo zuinig. De fiets is 5 maal zuiniger dan de voetganger.

Door economieverslaggever Louis Dekker (die van het elektrisch rijblik). Een lang lint van elektrische auto's. Dat klinkt bekend. Wat dacht de muzeik pluggende NOS hiervan?

Dit is een bushalte in het Gelderse Renkum waar ooit een tram reed. De mogelijkheden van de tram worden hieronder getoond.

Als de firma Breng tenminste meewerkt.

Voorlopig is dat nog niet het geval. Ook de regering komt niet verder dan elektrische auto's en de domroep praat dat slaafs na. Bijgewerkt 29-9-2018.Toegevoegd: vrijdag 11 jan 2013, 05:59
Update: vrijdag 11 jan 2013, 07:38


Auto's verbruiken ruim 35 procent meer brandstof dan fabrikanten in de brochures beloven. Auto's die op papier het zuinigst zijn, blijken in de praktijk het meest van de fabrieksopgave af te wijken. Er zijn uitschieters boven de 50 procent.

Dat blijkt uit onderzoek van Travelcard, op verzoek van de NOS. Travelcard is een bedrijf dat tankpassen levert voor de zakelijke markt.
Lees meer:

Travelcard. Het bedrijf dat tankpassen levert voor Tom de Ridder en ANWB voor de zaak. Ook in het complot.

De NOS houdt niet van copieren, maar Youtube levert het materiaal van een andere oliejunk, de VARA. Het wordt tijd voor drastische plannen. En die worden zeer binnenkort hier gepubliceerd.

De VARA zit ook vaak op het verkeerde spoor, maar het klimaat gaat hierop wijzen en bepaald niet zachtzinnig.

De nieuwe milieuvriendelijke auto's blijken helemaal niet zo zuinig te rijden als de fabrikanten zeggen. Dat beweert het tv-programma Kassa zaterdag. De auto's verbruiken volgens het consumentenprogramma tot wel 40 procent meer brandstof dan aangegeven. Uit een eigen test van Kassa blijkt dat bij drie modellen - de Fiat 500, de Toyota Aygo en de Smart Fortwo CDI - het opgegeven verbruik niet werd gehaald.
Het voorlopig alternatief vind je hieronder.


Wie op de wegen wacht, wacht het langst, neem fiets en/of trein.


Klimaatkombi zal op diverse media interveniëren. Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.