Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten.

4-11-2011. Uit de Gelderlander: OOSTERBEEK - Er moet een taskforce komen om het centrum van het dorp Renkum te verbeteren. De gemeenteraad van Renkum heeft via een motie het college van burgemeester en wethouders opgedragen zo'n projectgroep in te stellen. Meer lezen:

Oosterbeek zat al muurvast. De Gelderlander twitterde dit bericht zelfs. Dan moet je onwillekeurig toch even denken aan de schermutselingen van wethouder Rita Weeda met haar elektrisch rijblikdenken. Een uitstekende bijdrage voor de dreigende verkeersinfarkt. Zij heeft inmiddels de stekker er uit getrokken, evenals haar verstandskies.
Tweet:

En nu 18-1-2012, begint men ook in Wageningen te mauwen:  "Wageningen lijdt aan verkeersinfarct": Meer lezen:
Een VVD-er (wie anders) twitterde deze noodkreet:

De VVD mauwt wel meer en speelt daarbij de vermoorde onschuld:

En ook Bastiaan Meerburg is al meer op z'n vingers getikt middels het fantastische Twittermedium. Maar het zijn vooral de media die een flinke duit in het zakje doen. Zoals de NOS die maar niet ophoudt de heilige koe te promoten. En  zie de gevolgen en de simpele oplossing:

De fotomontage rechts, van links naar rechts:

Toch is de oplossing van de "problemen" veelzijdig:

Er is geen ruimte voor een interlokale tramlijn. O nee? Moeten de Zwitsers gedacht hebben. Op straat is nog zat ruimte en dus legden ze de interlokale tramlijn op straat aan. Waar de tram rijdt, hoeft geen auto te rijden, de passagiers uit de auto zitten IN de tram. Erachter hangt de vracht van de omvallende vrachtwaggels. Op deze foto één van de vele voordelen van een railverbinding, een modern lagevloerstuurstandsrijtuig geduwd door een oudere motorwagen.

Nederlandse info over deze smalspoorlijn is er vanzelfsprekend nauwelijks..


De ene vrachtwaggel tegen de andere: "Ik ben toch zo moe, ik ga even liggen."


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Ervaar meer over klimaatkombi.
Mail