Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

19-9-2015: Het door de overheid "gestimuleerde" miljeubeleid schittert altijd door vervoer dat door borduurt op egoistische motieven. In vrijwel elke voorstelling van zaken gaat men uit van het wegverkeer. Al es een aan elkaar gekoppelde "trein" van vrachtwaggels zien rijden? En dan ook nog achteruit? Dit kan de trein allemaal wel. En elektrisch. Meteen. Het zou zo maar mogelijk zijn dat een biologische tuinder of boer gaat samenwerken met bv Albert Hein of een leverancier van grind of houtsnippers. In één trein. Zelfs personen in dezelfde trein.

Het domme clubje corrupte oliejunks veroorzaakt nu dus gigantische vluchtelingenstromen die voor een groot deel WEL per trein vervoerd worden. Ging er opeens een lampje branden? En waarom kunnen er nu opeens wel 600 personen tegelijk vervoerd worden? Probeer es de produkten en verwerkend personeel van onderstaand recept gezamenlijk van A naar B te brengen. In de praktijk gebeurt dat, maar de automaffia heeft oogkleppen en als er toch iemand over elektrisch rijden begint wordt de roeper geblokkeerd. Monddood gemaakt.
Democratie?

Zo kan het ook: Gemakkelijke groenteschotel.

Ingrediënten:
2 paprika’s
1 à 2 courgettes
1 prei of ui
1 el verse tuinkruiden (basilicum, oregano, majoraan, tijm, salie)
1 el zonnebloempitten
peper en zout.
1 à 1,3 kg (kruimige) aardappelen
scheut melk

Bereiden:
Schil en snij de groente. Knip de kruiden (majoraan) of pluk de blaadjes (tijm).
Kook de aardappelen en stamp ze met een scheut sojamelk tot puree.
Warm de oven op tot  200 °C.
Bak de groente 5 min. op zacht vuur; roer de kruiden erdoor.
Doe eerst de groente in een ingevette ovenschotel, dek af met aardappelpuree.
Laat de schotel in ong. 15 min. nog even goed heet worden en nagaren in de oven.


De trein hieronder is door slimme mensen "in elkaar gezet" waarbij de route al jaren van te voren bekend is en er ook geen te hoge trucks tegen een viadukt.... Een trein die bv van Arnhem naar Wageningen rijdt kan de volgende bestemmingen hebben:

Arnhem's Buiten, Oosterbeek, Doorwerth, Heelsum, Renkum en tenlotte Wageningen. Het spreekt van zelf dat je de wagen met melk voor Arnhems Buiten niet vóórin in de trein zet en de wagen met zand niet achter aan de trein laat bungelen. Maar dat snapt een kind. Mits dat kind niet als achterbankgeneratie opgevoed is. Zie de chaos rechts waar kinderen door hun ouders afgehaald worden omdat het verkeer "gevaarlijk" is.

#Kindersicherheitstag - Experten warnen: Wenn die Kleinen immer nur kutschiert werden, wird es erst richtig gefährlich. https://t.co/NmnhPL0Ojk


Eén pagina dwaalleer vergt 10 pagina's weerlegging.


Antwoorden langer dan 280 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal_____________________________________________________________________________
MailMailMailMailMailMailMail