Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

21-12-2011, uit de Gelderlander: DOORWERTH - Renkum krijgt een SP-afdeling in oprichting. Een werkgroep van de Socialistische Partij is dit aan het voorbereiden. De SP-werkgroep in de gemeente Renkum heeft nu zo'n tachtig leden. Voorzitter Leo Coenders van de werkgroep verwacht uiterlijk eind volgend jaar een volwaardige afdeling te zijn. Meer lezen:

Doe maar niet, aan protest is hier geen behoefte. De SP, de partij van de tomaat. Een protestpartij, die zelfs geen nuttige tips in z'n ledenblad "de Tribune" wil. De leden protesteerden ooit tegen internetadressen in dit blad. De "Internetlozen" konden hier niets mee. Van een bibliotheek met een mogelijkheid tot internetten had men nog nooit gehoord. Een tip, vanuit zo'n bibliotheek verzonden, werd dan ook door "de Tribune" geweigerd.

Hetzelfde geldt voor het ontbreken van een toilet in de nieuwe Sprintertreinstellen. De Nederlandse SLT (Sprinter Light Train), onder NS-personeel ook wel SLET genoemd zorgt voor veel rode koppen. Er ontbreekt een toilet. De uit de file gejaagde olieslaaf heeft in z'n rijblik ook geen toilet, maar als ie z'n "goede wil" toont.......

Uit AD: OIRSCHOT/DEN HAAG - In treinen waarin een toilet ontbreekt zouden reizigers gebruik kunnen maken van een meeneem noodtoilet. Via deze zogenaamde roadbag kunnen zowel vrouwen als mannen snel en hygiënisch hun kleine boodschap doen, waardoor de NS niet voor 90 miljoen euro toiletten in haar nieuwe Sprinters hoeft in te bouwen. Meer lezen:

En ook NU.nl bericht over de klaagzang: DEN HAAG - Als gevolg van discussies in de Tweede Kamer is treinbouwer Bombardier aan het rekenen geslagen over de kosten van het alsnog inbouwen van toiletten in de wc-loze NS-Sprinters.  Meer lezen:

De SP denkt zelfs over een speciale toiletwagen die aan de SLET gekoppeld wordt. Hiermee bewijst de SP weer eens niet gehinderd te zijn door enige kennis van zaken.

UIt Powned, de splinternieuwe domroeploot: SP-Kamerlid Farshad Bashir kwam met het idee om treindelen met een wc te koppelen aan de Sprinters. Schultz wil daar wel naar kijken. "Het is een leuk idee, maar wel complex"  Meer lezen:

Inderdaad, zeer complex. De SLET, een afgeleide van de Duitse Baureihe 423, die ook geen toilet heeft, staat op zg "Jacobsdraaistellen", zonder welke een losse wagon niet eens kan rijden, de rijtuigen zijn tot elkaar veroordeeld. Dat heb je met een opgevoerde tram als de NS is. In een tram zit ook geen plee en in de metro ook niet.
Maar geachte Farshad, het is mogelijk.


Alleen zal de SLET enigszins aangepast moeten worden, maar daardoor wordt hij multifunktioneel. De middelste wagen (zelfs met lage vloerinstap) wordt dan de toiletwagon. Er zijn geen halsbrekende toeren nodig om bv via een touwladder bij de plee te komen.

De hiernaast en hieronder getoonde compositie (van drie verschillende maatschappijen) kan in de daluren zelfs een goederenwagen meenemen. De hiernaast getoonde "Seehas" is samengesteld (als Legobouwstenen) uit materieel van verschillende bouwdatum en kan eenvoudig in delen gemoderniseerd worden. Maar noch NS, noch SP hebben hier weet van.

De beperking van de politiek!!


In de politiek is een hersenbeschadiging geen handycap.


Antwoorden langer dan 280 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Emaildres rechter kolom.

Ervaar meer over Klimaatkom________________________________________________________________________________________________________
ShoutboxMailMail