Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

27-12-2014. Op de valreep, volle treinen, hoe komt dat nou? In de jaren 70 van de vorige eeuw al ingezet door de politiek. Ga lekker in de polder wonen, maar blijf in de stad werken. Dat bleef niet beperkt tot de omringende dorpen. Men komt vanuit Zwolle, Leiden, Gouda, Amsterdam en Den Haag naar Hilversum om daar hun giftige werk te doen.

De automaffia gaat onverdroten door met het pluggen van de verspillende leefstijl. Subsidie van de provincie Gelderland.

US-Studie zur von bringt wenig Neues, siehe VCÖ-Grafik aus 2011 t.co/hjW4zW5AC0

Maar toch subsidie!

Men weet niet van ophouden. Niet gehinderd door enige kennis, gestuurd door de commercie. Met simpele oplossingen weet Schultz ook geen raad en lanceerde later weer een andere lacher.

De politiek loopt aan de leiband van de oliemaffia. Dat zal ze nog duur komen te staan.  En de schuld van NS-beleid dat nu genoodzaakt is tot paniekaankopen. Lees meer:

Juridische touwtrekkerij nieuwe Sprinters "betreurenswaardig": "

Dan het Hilversums geteisem.

Spraakgebrek Mark Visser met ondersteuning van Marco Verhoef

Om 4 keer in een uur muzeik te pluggen.

Agressie op de weg, dan naar de trein die ook sardientjes werd met de bijbehorende agressie tegen personeel als iemand het niet meer ziet zitten en voor de trein springt.

Fantasie bij NS ontbreekt geheel, een dag met sneeuw heeft tot gevolg dat de helft van de treinen uitvalt, ook als in de Noordelijke helft van het land helemaal geen sneeuw ligt. Er ontstaat "verhuftering".

Verhuftering: conducteur in 3 minuten 2 keer uitgekafferd na zelfdoding op spoor t.co/Do4CJJEwdU via

Hoeveel "verhuftering" moet er dan wel niet in de Alpen ontstaan, daar is een halve meter sneeuw geen uitzondering. En daar rijdt het ook gewoon door.

En autorijden was goedkoop, moet je in de trein ook nog gaan betalen.

Conductrice krijgt klap in gezicht op op station in Rosmalen, Nijmegenaar op de bon via


Als de zaken verkeerd gaan, ga dan niet met ze mee.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMail