Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

Dit mislukt produkt van hoogmoed heeft (30-11-2011) nog steeds geen kenteken.
En laten we dat maar zo houden.

Connexxion, die al moeite heeft met het in bedrijf houden van de Valleilijn met een paar exotische treinstellen, sponsort dit gedrocht. Net zo onrealistisch als de bouwer ervan, waarvan Karin Dekker, wethouder te Groningen, zich afvraagt voor welke doelgroep het bedoeld is. Zij staat tenminste met twee benen op de grond. Dat is heel anders van andere hoogvliegers die last hebben van het door hen veroorzaakte broeikaseffekt.

Waaronder de rechtse ballen van kabinet Ruttel. Men wil vogels vergassen daar heeft men ook al geen verstand van. Als soortgenoten vergast worden of in een straalmotor terecht komen, nemen anderen hun plaats in. En er zijn er nog genoeg. De dames leggen gewoon een paar eieren extra.

Het broeikaseffekt is hier de oorzaak van. En dat hebben met name de vliegende kratten veroorzaakt.

Een hele scherpe komt van de PvdD. Want ook Marianne Thieme wil blijven vliegen. 'Er wordt landbouw rond Schiphol gepleegd, laat men daar zonnepanelen neerzetten'. Sorry mevr. Thieme, er zijn nog geen elektrische vliegtuigen. Wel elektrische treinen, al 100 jaar!. Marianne Thieme heeft het twitteraccount van 'klimaatcombi' geblokkeerd en nu staat ze dus te kijk op deze site. Hollands is niet haar sterkste kant.

Misschien komt het door de wake up call van de rechtbank in de Urgenda-klimaatzaak. Misschien komt het door de rapporten van de Europese Rekenkamer, het Planbureau voor de Leefomgeving, door de cijfers van het CBS, of die van de Verenigde Naties…. Die allemaal constateren dat het ingezette beleid onvoldoende is om aan de internationale klimaatafspraken te kunnen voldoen.

Onmiddelijk komt dan een andere, inmiddels ex-Europarlementarier, boven drijven: Kathalijne Buitenweg.

Tijdens het scannen van oude dia's dook er een foto van haar op. Ze was toen 6 jaar en kaande een banaantje. Komt ook uit Verweggistan. Dat is pas een fossiel schandaal. Een schandaal waar iedereen iets aan kan doen. Net als de tomaten, frambozen, aardbeien en sperziebonen in de winter. Dat vreten ze allemaal, die Groenslinksers. Laat dat links er maar vanaf met het liberaal gelonk naar D66. De volgende keer is het gewoon de VVD. Misschien kan Groenslinks z'n soort belazeren.

Bij liberaal hoort nl ook dat stinkende gore rijblik, (de pa van dit kind had een dikke Volvo onder z'n kont) dat jaarlijks 700 doden veroorzaakt en een veelvoud aan gewonden. Bovendien veroorzaakt het fijnstof dat die vrachtwaggels met bananen uitstoten nog veel meer ellende.

De hypocriete "groene" massa is meermalen gewezen op de noodzaak van versporing van het OV. Maar het enige dat in de grijze massa opkomt is een aardgasbus of lightrail. Die vrachtwaggel blijft namelijk gewoon rijden.

Groenslinks: Een paar jaar geleden (toen nog) Eurotaart Buitenweg over de verneukte privacy als je het vliegtuig naar de VS neemt. Judith in Europa doet het nog eventje dunnetjes over. De salonsocialisten in de knel. "Take no risks with bodyscanners!"

Bodyscanners staan nou eenmaal op een luchthaven. En daar worden de door groenslinks dood geknuffelde vogels nu afgeknald. Niet op een station. Een trein heeft geen enkel probleem met vogels. De politiek, waaronder Judith wil gewoon blijven vliegen. Hoeveel CO2 dat ook oplevert. Hoe afhankelijk men ook blijft van de politiek instabiele regio's. Hoeveel oorlogen dat ook kost. Het zal Groenslinkse Judith allemaal aan haar poepert roesten.

 

Tuttenclub NIVON toonde al in 1976 z'n arrogantie. 80 mensen kampeerden pal naast het Zwitserse station Zernez, Maar er waren slechts 10 kampeerders met de trein gekomen. Poppenspeler Koos Wieman noemde het NIVON toen al een tuttenclub. Hier links de europarlementarier van Groenslinks in beeld, ze kaant een banaantje, uit Zuid-Amerika naar de Zwitserse Alpen gevlogen.

Terwijl ook andere gezinnen met kinderen aantonen dat het rijblik volledig overbodig is. Hier op dat zelfde kamp met 2 kinderen. Zij kwamen wel met de trein.

Deze tuttenclub kan de afstand tussen station Ede-Wageningen (5 km) en hun natuurvriendenhuis "De Bosbeek" niet meer te voet afleggen en is daarom veroordeeld tot de eigen 800 kg staal die ook thuis ruimte inneemt en waarvoor op dit moment de A12 alweer verbreed wordt.

Aan de andere kant zaagt een wethouder van Groenlinks de poten onder de stoel van een collega uit. Een stap dichterbij #meertreinenmindervliegen!

We kregen een waslijst van voorwaarden.  Eén wil ik u niet onthouden: we mogen geen geluidsoverlast veroorzaken!

Het wordt tijd dat het gepeupel eindelijk eens voorgelicht wordt over het werkelijke energieverbruik van hun leefstijl, de banken bepalen hier wat er met de belastingcenten gebeurt en het is inmiddels aardig bekend hoe dat afloopt. Als je een Europese reis wil maken, is daar de trein. Eventueel stap je 's avonds in de nachttrein en kom je 's morgens fris op je bestemming aan.


En die intercontinentale reis? Denk globaal, koop lokaal!


Antwoorden langer dan 280 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Ervaar meer over Klimaatkombi_________________________________________________________________________________________________________