Deze site probeert de lachwekkende misstanden rond energie en verkeer aan te kaarten. Oneens? Reageer via het reaktieformulier. IP-adres wordt opgeslagen en je loopt de kans dat je reaktie op deze site gepubliceerd wordt.


Dit mislukt produkt van hoogmoed heeft (30-11-2011) nog steeds geen kenteken.

En laten we dat maar zo houden.

Connexxion, die al moeite heeft met het in bedrijf houden van de Valleilijn met een paar exotische treinstellen, sponsort dit gedrocht. Net zo onrealistisch als de bouwer ervan, waarvan Karin Dekker, wethouder te Groningen, zich afvraagt voor welke doelgroep het bedoeld is. Zij staat tenminste met twee benen op de grond. Dat is heel anders van andere hoogvliegers die last hebben van het door hen veroorzaakte broeikaseffekt.

Waaronder de rechtse ballen van kabinet Ruttel. Men wil vogels vergassen daar heeft men ook al geen verstand van. Als soortgenoten vergast worden of in een straalmotor terecht komen, nemen anderen hun plaats in. En er zijn er nog genoeg. De dames leggen gewoon een paar eieren extra.

Het broeikaseffekt is hier de oorzaak van. En dat hebben met name de vliegende kratten veroorzaakt.

Een hele scherpe komt van de PvdD. Want ook Marianne Thieme wil blijven vliegen. 'Er wordt landbouw rond Schiphol gepleegd, laat men daar zonnepanelen neerzetten'. Sorry mevr. Thieme, er zijn nog geen elektrische vliegtuigen. Wel elektrische treinen, al 100 jaar!. Marianne Thieme heeft het twitteraccount van 'klimaatcombi' geblokkeerd en nu staat ze dus te kijk op deze site. Onmiddelijk komt dan een andere, inmiddels ex-Europarlementarier, boven drijven: Kathalijne Buitenweg.

Tijdens het scannen van oude dia's dook er een foto van haar op. Ze was toen 6 jaar en kaande een banaantje. Dat is pas een fossiel schandaal. Een schandaal waar iedereen iets aan kan doen. Net als de tomaten, frambozen, aardbeien en sperziebonen in de winter. Dat vreten ze allemaal, die Groenslinksers. Laat dat links er maar vanaf met het liberaal gelonk naar D66. De volgende keer is het gewoon de VVD. Misschien kan Groenslinks z'n soort belazeren.

Bij liberaal hoort nl ook dat stinkende gore rijblik, (de pa van dit kind had een dikke Volvo onder z'n kont) dat jaarlijks 700 doden veroorzaakt en een veelvoud aan gewonden. Bovendien veroorzaakt het fijnstof dat die vrachtwaggels met bananen uitstoten nog veel meer ellende.

De hypocriete "groene" massa is meermalen gewezen op de noodzaak van versporing van het OV. Maar het enige dat in de grijze massa opkomt is een aardgasbus of lightrail. Die vrachtwaggel blijft namelijk gewoon rijden.

Groenslinks: Een paar jaar geleden (toen nog) Eurotaart Buitenweg over de verneukte privacy als je het vliegtuig naar de VS neemt. Judith in Europa doet het nog eventje dunnetjes over. De salonsocialisten in de knel. "Take no risks with bodyscanners!"

Bodyscanners staan nou eenmaal op een luchthaven. En daar worden de door groenslinks dood geknuffelde vogels nu afgeknald. Niet op een station. Een trein heeft geen enkel probleem met vogels. De politiek, waaronder Judith wil gewoon blijven vliegen. Hoeveel CO2 dat ook oplevert. Hoe afhankelijk men ook blijft van de politiek instabiele regio's. Hoeveel oorlogen dat ook kost. Het zal Groenslinkse Judith allemaal aan haar poepert roesten.

Het wordt tijd dat het gepeupel eindelijk eens voorgelicht wordt over het werkelijke energieverbruik van hun leefstijl, de banken bepalen hier wat er met de belastingcenten gebeurt en het is inmiddels aardig bekend hoe dat afloopt. Als je een Europese reis wil maken, is daar de trein. Eventueel stap je 's avonds in de nachttrein en kom je 's morgens fris op je bestemming aan.

En die intercontinentale reis? Denk globaal, koop lokaal!

Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Ervaar meer over klimaatkombi.