Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

31-12-2017 Weer autobranden in Utrecht en Veen - http://nos.nl/l/2209829

Bidirektionales solares Laden, E-Carsharing, E-Busse, Knip 8< https://t.co/3GbVp13LMu @energiezukunft_ https://t.co/zATMw1kaJq

Dit noemt men aardkloten. Net als dit.

Slachtoffer? En de luchtvervuiling die dit "slachtoffer" niet meer maakt.
Erg slim ziet dit "slachtoffer" er niet uit.

Wil je echt slim zijn dan ga je op de fiets. Dan ontloop je zelfs de bus, hier op de plaats waar ook de trucks rijden.

Je pakt gewoon de (elektrische) fiets. Volgens SIRE ben je dan niet stoer genoeg.

Allemachtig wat een bagger is deze site.

SIRE wil graag alle Nederlandse opvoeders aan het denken zetten over hun gedrag ten aanzien van jongens. Zodat jongens de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen op de manier die bij hen past. Lees meer:

Als SIRE nou echt wil stoppen met "aardkloten".....

Exact op deze plek rijdt ook de HEMA, blinkt ook al niet uit van intelligentie.

Een tweet die de samenhang tussen luchtvervuiling en Covid-19 aankaart:
Es gibt tatsächlich einen Zusammenhang zwischen Autos & Virus. Und zwar einen faktenbasierten, ganz ohne nationalistische Grenz-Rhetorik.

An #COVID19 Erkrankte, die über Jahre Luftverschmutzung ausgesetzt waren, haben ein höheres Sterberisiko. https://t.co/fiAYQroo7b

RENKUM - De gemeente Renkum wil laten onderzoeken of er een vrachtwagenparkeerplaats vlakbij papierfabriek Parenco gerealiseerd kan worden. Dat antwoordt het college op een vraag hierover van het Renkumse CDA. De fractie maakte zich al langer zorgen over het parkeren van vrachtwagens op bedrijventerreinen of 'ergens' in de kernen van de gemeente.

De gemeente negeert al jaren de op deze site voorgestelde Rijnlijn, die al deze problemen oplost. Zie het Zwitserse voorbeeld.

En als je 6 onderbroeken bij de Hema bestelt, een pakketje van 20 x 25 x 4 cm stuurt men een doos met lucht van 30 x 37 x 11 cm. Terwij er ooit een tram voor de deur stopte.

Het CDA vroeg zich in oktober van het vorig jaar af wat de stand van zaken was betreffende het parkeren van vrachtwagens in Renkum. Vooral op en rond industrieterrein Schaapsdrift in Renkum. De fractie kon uit het Gemeentelijk Verkeer en Vervoersplan (GVVP) niet precies opmaken waar dit centraal mogelijk was. Lees meer:
 
Een nieuwe, nationale studie die door onderzoekers op de T.H. Chan School of Public Health van de Universiteit van Harvard werd uitgevoerd, heeft als eerste een statistisch verband aangetoond tussen blootstelling gedurende langere tijd aan luchtverontreiniging en sterfte aan COVID-19.1 De studie, die nog wacht op een ‘peer-review’, toont aan dat de corona-viruspatiënten die in gebieden leven die een hoge mate van luchtvervuiling hadden voordat de pandemie uitbrak, eerder zullen sterven aan de besmetting dan patiënten die in delen van het land leven met minder luchtvervuiling.1

In de analyse werden gegevens verzameld van ongeveer 3.000 regio’s in de Verenigde Staten (leefgebied van 98 procent van de bevolking) tot 4 april 2020. De studie toonde aan dat hogere niveaus van kleine, gevaarlijke deeltjes in de lucht die bekend staan als PM2.5 werden geassocieerd met hogere sterftecijfers aan de COVID-19 infectie. Bron:

Zie ook:

Zie ook het geklooi van prorail.


Als je fietst ben je deel van de buurt. In een auto rij je er alleen maar doorheen.


Antwoorden langer dan 280 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Emailadres rechter kolom.

Bekijk Klimaatkombi helemaal________________________________________________________________________________
MailMailMailMail