Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten.

23-2-2012: De laatste tijd verschijnen er steeds meer noodkreten uit de horeca. Die wordt door de "crisis" steeds minder bezocht. Men eet liever "uit de muur" In dat verband een bericht uit Vreet en antibioticawereldkrant van een paar jaar geleden: Nederlander wil goedkoop uit eten. Nederlanders smikkelen liever van een goedkope maaltijd in het restaurant van de Ikea, dan dat ze voor veel geld uit eten gaan in een kwaliteitsrestaurant......

......In Korea kun je een vijfgangen diner bestellen voor 5 euro, inclusief de drankjes.

Gratis visjes eten in Torremolinos. De Spaanse gemeente Torremolinos in de provincie Málaga viert vandaag de 24ste editie van de ‘Dag van het gebakken visje’,.......

......Ook alle drankjes om de vis ‘weg te spoelen’ zijn ook gratis.


Vreemd dat er problemen ontstaan? Ook de producenten weten dit en gaan dus vanalles verzinnen om zo goedkoop mogelijk te produceren. En de domroep?
Ze zijn tegenwoordig zo knap hé!

‘Doorbraak TNO’.

Onderzoekers van TNO zeggen een wereldwijde doorbraak bereikt in de strijd tegen de levensgevaarlijke bacteriën zoals EHEC.  Voedselwetenschappers van TNO zoouden er in geslaagd natuurlijke ingrediënten te vinden die korte metten maakt met bacteriën die resistent zijn geworden tegen antibiotica.

Wat de domroep nog altijd niet snapt is dat bacterien kort leven en dat een nieuwe generatie bacterien niet lang nodig heeft om ook tegen deze "natuurlijke ingrediënten" resistent te worden.

Haal je voer uit de regio en organiseer het transport ervan goed. Zoals de Zwitsers dat deden en deels nog doen. Een filmpje van de Zwitserse BLS, die uit oud materieel nieuw maakten. Rijtuigen uit de 60-er jaren vorige eeuw werden gedeeld en er werden twee nieuwe stukken tussen gezet. Zo ontstonden de "Jumbo's" met lage instap, die probleemloos compatibel zijn met bestaand materieel.

Nu alleen nog de domme olieslaven opvoeden. Ach, ook dat maakt niks uit, dit materieel is degelijk genoeg om de dommerds te versplinteren.
Zeker als er een paar containers achter hang
en.


Tagesschau vom 08.06.2011

Dit spoorlijntje ligt in een regio die lijkt op die rond de op te waarderen spoorlijn Apeldoorn - Dieren, waar nu de VSM 's zomers nostalgische stoomtreinen laat rijden. Echter daar hebben de bedrijven in bv Eerbeek weinig aan, hun grondstoffen en produkten worden per vrachtwaggel vervoerd. En die gaat nogal es liggen. De trein heeft daar een ondergeschikte status. Dat gaat veranderen als het aan "marktpartijen" ligt.

Uit de Stentor: APELDOORN - Marktpartijen zijn zeer geïnteresseerd in de aanleg van een reguliere spoorverbinding tussen Apeldoorn en Dieren via de bestaande VSM-lijn. Meer lezen:

De "marktpartijen" zitten dus in toenemende mate in de knel. En die trein is de oplossing, de wal gaat het schip keren. En met de trein is goederen- en personenvervoer prima te combineren.


Gezocht, Kamikazepiloot, liefst met ervaring.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
Mail