Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

23-2-2012: Bijgewerkt 4-3-2018 De laatste tijd verschijnen er steeds meer noodkreten uit de horeca. Die wordt door de "crisis" steeds minder bezocht. Men eet liever "uit de muur" In dat verband een bericht uit Vreet en antibioticawereldkrant van een paar jaar geleden: Nederlander wil goedkoop uit eten. Nederlanders smikkelen liever van een goedkope maaltijd in het restaurant van de Ikea, dan dat ze voor veel geld uit eten gaan in een kwaliteitsrestaurant......

......In Korea kun je een vijfgangen diner bestellen voor 5 euro, inclusief de drankjes.

Gratis visjes eten in Torremolinos. De Spaanse gemeente Torremolinos in de provincie Málaga viert vandaag de 24ste editie van de ‘Dag van het gebakken visje’,.......

......Ook alle drankjes om de vis ‘weg te spoelen’ zijn ook gratis.


Vreemd dat er problemen ontstaan? Ook de producenten weten dit en gaan dus vanalles verzinnen om zo goedkoop mogelijk te produceren. En de domroep?
Ze zijn tegenwoordig zo knap hé!

‘Doorbraak TNO’.

Onderzoekers van TNO zeggen een wereldwijde doorbraak bereikt in de strijd tegen de levensgevaarlijke bacteriën zoals EHEC.  Voedselwetenschappers van TNO zoouden er in geslaagd natuurlijke ingrediënten te vinden die korte metten maakt met bacteriën die resistent zijn geworden tegen antibiotica.

Wat de domroep nog altijd niet snapt is dat bacterien kort leven en dat een nieuwe generatie bacterien niet lang nodig heeft om ook tegen deze "natuurlijke ingrediënten" resistent te worden.

Haal je voer uit de regio en organiseer het transport ervan goed. Zoals de Zwitsers dat deden en deels nog doen. Een filmpje van de Zwitserse BLS, die uit oud materieel nieuw maakten. Rijtuigen uit de 60-er jaren vorige eeuw werden gedeeld en er werden twee nieuwe stukken tussen gezet. Zo ontstonden de "Jumbo's" met lage instap, die probleemloos compatibel zijn met bestaand materieel.

Nu alleen nog de domme olieslaven opvoeden. Ach, ook dat maakt niks uit, dit materieel is degelijk genoeg om de dommerds te versplinteren.
Zeker als er een paar containers achter hang
en.

Dit spoorlijntje ligt in een regio die lijkt op die rond de op te waarderen spoorlijn Apeldoorn - Dieren, waar nu de VSM 's zomers nostalgische stoomtreinen laat rijden. Echter daar hebben de bedrijven in bv Eerbeek weinig aan, hun grondstoffen en produkten worden per vrachtwaggel vervoerd. En die gaat nogal es liggen. De trein heeft daar een ondergeschikte status. Dat gaat veranderen als het aan "marktpartijen" ligt.

Roitham am Traunfall.Glücklicherweise glimpflich endete Montagnachmittag ein Unfall auf einem Bahnübergang in Roitham am Traunfall (Bezirk Gmunden).

"Ein 39-jähriger Lenker aus Laakirchen fuhr mit seinem Auto im Ortsgebiet von Roitham am Traunfall in Richtung Eisenbahnkreuzung der Bahnlinie Lambach-Laakirchen, hielt laut seiner Aussage bei der Stopptafel vor der Eisenbahnkreuzung und wollte anschließend den Bahnübergang übersetzten. Dabei übersah er aus unbekannten Gründen den aus Richtung Lambach kommenden Güterzug. Der 32-jährige Lokführer gab sofort ein akustisches Warnsignal ab und leitete eine Notbremsung ein. Als der 39-Jährige nun den annähernden Zug wahrnahm, beschleunigte er seinen PKW," berichtet die Polizei. Die Diesellok des Güterzugs erfasste den PKW im hinteren Bereich. Der Kofferraumdeckel wurde mitgeschleift. Verletzt wurde bei dem Unfall glücklicherweise niemand.
Meer lezen

Heel anders is dat in Egypte, waar status de boventoon voert:

"Den öffentlichen Nahverkehr zu nutzen, ist in Ägypten auch eine Frage des sozialen Status: Wer es sich leisten kann, fährt mit dem eigenen Auto

Uit de Stentor: APELDOORN - Marktpartijen zijn zeer geïnteresseerd in de aanleg van een reguliere spoorverbinding tussen Apeldoorn en Dieren via de bestaande VSM-lijn. Meer lezen:

De "marktpartijen" zitten dus in toenemende mate in de knel. En die trein is de oplossing, de wal gaat het schip keren. En met de trein is goederen- en personenvervoer prima te combineren.


Gezocht, Kamikazepiloot, liefst met ervaring.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
Mail