Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. En vanaf nu verschijnt er hier ook reclame, of je wilt of niet.

Deze site probeert de lachwekkende misstanden in de samenleving aan te kaarten.

En hier zijn er weer twee: 20-1-2012. NS experimenteert met kortere reizigers. Dat was de kop van "De Speld" een paar dagen geleden. De NS wil op het traject Leiden-Schiphol uitsluitend nog korte reizigers vervoeren. Dan zijn er nog wel meer ideëen voor mensen die lijden onder een verkeersinfarkt. Het wegennet kan aanzienlijk uitgebreid worden met attrakties die in bergachtige gebieden en kermissen allang gemeengoed zijn. Te denken valt aan achtbanen, loopings, spiralen, haarspeldbochten keertunnels en zo meer.

Bijgewerkt 12-12-2020.

Nederland wordt attraktiever!

Men wilde toch zo graag een berg in Nederland creëeren? Dan ligt hier de kans.

Uit Nu.nl: ALMERE - ''Dit is geen grap meer. Die berg komt er.'' Zo werd vrijdag in Almere een mogelijk bouwproject van een Nederlandse berg gepresenteerd. Meer lezen:

Ook domroep Powned berichtte hierover: Het idee is bedacht door sportjournalist Thijs Zonneveld, van dagblad De Pers. Sindsdien zijn er professionals uit verschillende sectoren serieus over het idee gaan nadenken. Inmiddels zijn de brainstormsessies voorbij, en moet er volgend jaar een haalbaarheidsonderzoek worden uitgevoerd. Dit moet eind 2012 duidelijkheid geven op de vraag of de berg ook echt realiseerbaar is. Meer lezen:

Zo creëer je ruimte op de weg. Er zijn natuurlijk altijd mensen die de nadruk leggen op de nadelen hiervan, maar zwartkijkers hou je toch.


Als de appel niet ver van de boom valt, hoef je hem ook niet uit Nieuw Zeeland te halen.


Antwoorden langer dan 280 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Emailadres rechter kolom.

Bekijk Klimaatkombi helemaal_______________________________________________________________________________
MailMailMail