Deze site probeert de lachwekkende misstanden in de samenleving aan te kaarten.

En hier zijn er weer twee: 20-1-2012. NS experimenteert met kortere reizigers. Dat was de kop van "De Speld" een paar dagen geleden. De NS wil op het traject Leiden-Schiphol uitsluitend nog korte reizigers vervoeren. Dan zijn er nog wel meer ideëen voor mensen die lijden onder een verkeersinfarkt. Het wegennet kan aanzienlijk uitgebreid worden met attrakties die in bergachtige gebieden en kermissen allang gemeengoed zijn. Te denken valt aan achtbanen, loopings, spiralen, haarspeldbochten keertunnels en zo meer.

Nederland wordt attraktiever!

Men wilde toch zo graag een berg in Nederland creëeren? Dan ligt hier de kans.

Uit Nu.nl: ALMERE - ''Dit is geen grap meer. Die berg komt er.'' Zo werd vrijdag in Almere een mogelijk bouwproject van een Nederlandse berg gepresenteerd. Meer lezen:

Ook domroep Powned berichtte hierover: Het idee is bedacht door sportjournalist Thijs Zonneveld, van dagblad De Pers. Sindsdien zijn er professionals uit verschillende sectoren serieus over het idee gaan nadenken. Inmiddels zijn de brainstormsessies voorbij, en moet er volgend jaar een haalbaarheidsonderzoek worden uitgevoerd. Dit moet eind 2012 duidelijkheid geven op de vraag of de berg ook echt realiseerbaar is. Meer lezen:

Zo creëer je ruimte op de weg. Er zijn natuurlijk altijd mensen die de nadruk leggen op de nadelen hiervan, maar zwartkijkers hou je toch.


Apen kunnen niet zingen, maar ze proberen het tenmiste ook niet.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Ervaar meer over klimaatkombi.
Mail