Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. En vanaf nu verschijnt er hier ook reclame, of je wilt of niet.

11-11-2015. En dit is het probleem. BedrijfsautoRAI 2015 officieel geopend

Nooit meer onnodig lang wachten op vracht. TU/e ontwikkelt nieuw platform voor transportsector. http://t.co/0HDGwDs3kR | via kennislink

En wat doen de miljeujongens en -meisjes? Klimaatklappers

Je woning isoleren, vaker met de fiets, korter douchen of minder vlees eten: met al deze maatregelen verminder je jouw uitstoot van het broeikasgas CO2. Milieu Centraal heeft de grootste klimaatklappers voor je op een rij gezet. Welke klapper kies jij?

"vaker met de fiets, korter douchen of minder vlees eten"

Vaker? En als je alleen een fiets hebt, of een woning huurt?
En zag jij het ook? Citrusfruit?

Groeit dat in NL? Het wordt allemaal per vrachtwaggel aangevoerd en de eerste interessante problemen dienen zich al aan. De vluchtelingen met hun veelwijverij, gedwongen huwelijken en geloofsoorlog. Geen van allen in staat ook maar iets van de evolutieleer te begrijpen. En dat gaat de automaffia ze bijbrengen?

Er zal iets degelijk moeten veranderen, wil men de kinderen van nu niet opzadelen met een gigantisch probleem. Volksverhuizingen. Het broeikaseffect gaat e.e.a. nog versterken.

E.e.a. heeft natuurlijk een oorzaak.

Opvoeding en onderwijs

De ontwikkeling van de hersenen en het daaruit voortvloeiend gedrag worden beïnvloed door de manier waarop met het kind wordt omgegaan. Dit geldt in hoge mate voor heel jonge baby's maar het gaat ook op voor oudere kinderen. We zien dat AD(H)D-symptomen verbeteren bij:

We zien de AD(H)D-symptomen verslechteren bij:

Het kan niet vaak genoeg herhaald worden dat omgevingsfactoren als opvoeding en onderwijs geen AD(H)D kunnen veroorzaken of voorkomen. Deze factoren kunnen wel de gevolgen van AD(H)D beïnvloeden, zoals de hevigheid van de symptomen en de mate waarin het kind eronder lijdt. Lees meer.

ADHD is een welvaartsziekte, in gezinnen waar ADHD voorkomt heerst vaak een chaotische drukte waar kinderen onder lijden, omdat ze onvoldoende aandacht krijgen, deze aandacht krijgen ze uiteindelijk toch op een negatieve manier. Eén van de oorzaken zijn de tweeverdieners en de manies van sommige ouders.

Ondanks hierbovengenoemde problemen blijft men doorgaan op de ziek makende leefstijl.

Vanmorgen werd op de domroep gewaarschuwd tegen diabetes type 2. Ernstig overgewicht, verkeerde voeding en te weinig bewegen. Deze maatschappij is heel erg ziek en  zal nog zieker worden. Maar wie doet er nog lichamelijk werk? Het zijn vooral de hotemetoten die stil zitten en files veroorzaken. Technisch personeel is er nauwelijks, kinderen krijgen nog nauwelijks iets over techniek te horen maar de oliejunks eisen nog meer wegen, waar nog sneller gereden mag worden. Zelfs het Nederlandse filiaal van Peakoil is op sterven na dood. Het Amerikaanse peakoil heeft nog wat leuks in petto:

De NOS: Dit soort olie is gezien alle investeringen en winningskosten pas winstgevend bij een olieprijs van 60 tot 90 dollar. In de Verenigde Staten zijn om die reden de voorbije maanden honderden schalieolie en -gasbronnen dichtgedraaid. Lees meer:

Deze oplossing vraagt nauwelijks vervoer, voor onderstaand recept groeien de ingredienten om de hoek:

Zuurkoolschotel

Kook eerst de geweekte kapucijners gaar, met knoflook uit de knijper.
Verwarm olie in een pan en fruit ui en prei. Zout en laurierblad mee in de pan.

Rasp de aardappel en doe deze er ook bij. Voeg er de zuurkool bij en meng op het laatst de geraspte kaas erbij. Doe alles op een schotel en leg de kapucijners in een kuiltje in het midden. Kapucijners doen het ook mooi in de tuin, hier de "blauwschokkers".


Als het waait bouwen sommige mensen windschermen. Anderen bouwen windmolens.


Antwoorden langer dan 280 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Emailadres rechter kolom.

Bekijk Klimaatkombi helemaal_________________________________________________________________________________
MailMailMailMailMailMail