Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

3-5-2012. Buys & Ko, natuurvoedingswinkel in z'n nieuwsbrief. In verband met de 4,5 Meiviering in Wageningen zijn we minder bereikbaar.....

......U kunt nog wel met de auto een rondje Stationstraat – Bergstraat - Bevrijdingsstraat rijden en uw boodschappen vlot inladen. Wij helpen U daarbij, zoveel als mogelijk.

Wie helpt hier wie?

In Renkum, de gemeente waar een deel van het personeel van Buys vandaan komt kampt men met verkeersproblemen. Op 7 mei komt de Taskforce verkeer voor het eerst bijeen.

Hoog en Laag, huis-aan-huisblad hierover: RENKUM - De Taskforce Renkum komt op maandag 7 mei voor het eerst bijeen. De Taskforce gaat de gemeente van advies voorzien over de manier waarop de ruimtelijke kwaliteit van de Dorpsstraat en het Europaplein in Renkum behouden en verbeterd kan worden. De Taskforce bestaat uit vijf personen die vanuit hun huidige of voormalige expertise betrokken zijn bij het dorp Renkum. Lees meer:

Zie ook de massavernietigingswapens bij de Gelderlander.
Dit wordt het dus op 4 en 5 mei, vrijheid:


Van de waarde van vrijheid wordt men zich pas bewust als ze verdwenen is..


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
Mail