Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Bekijk deze site met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

3-5-2012. Buys & Ko, natuurvoedingswinkel in z'n nieuwsbrief: In verband met de 4,5 Meiviering in Wageningen zijn we minder bereikbaar.....

......U kunt nog wel met de auto een rondje Stationstraat – Bergstraat - Bevrijdingsstraat rijden en uw boodschappen vlot inladen. Wij helpen U daarbij, zoveel als mogelijk.

Wie helpt hier wie?

In Renkum, de gemeente waar een deel van het personeel van Buys vandaan komt kampt men met verkeersproblemen. Op 7 mei komt de Taskforce verkeer voor het eerst bijeen.

Hoog en Laag, huis-aan-huisblad hierover: RENKUM - De Taskforce Renkum komt op maandag 7 mei voor het eerst bijeen. De Taskforce gaat de gemeente van advies voorzien over de manier waarop de ruimtelijke kwaliteit van de Dorpsstraat en het Europaplein in Renkum behouden en verbeterd kan worden. De Taskforce bestaat uit vijf personen die vanuit hun huidige of voormalige expertise betrokken zijn bij het dorp Renkum. Lees meer:
Dit wordt het dus op 4 en 5 mei, vrijheid:


Van de waarde van vrijheid wordt men zich pas bewust als ze verdwenen is..


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk klimaatkombi helemaal.
Mail