Deze site probeert de lachwekkende misstanden in de samenleving aan te kaarten. Oneens? Reageer via het reaktieformulier. IP-adres wordt opgeslagen en je loopt de kans dat je reaktie op deze site gepubliceerd wordt.

23-11-2011: Uit RNW wereldkrant: PVV’er Hero Brinkman is boos over het feit dat luchthaven Schiphol speciale aandacht besteedt aan moslims die terugkomen uit Mekka. In een kleine ruimte worden degenen die terugkomen van de bedevaart verwelkomd met muntthee en zoetigheid. Brinkman wil weten of christelijke pelgrims die terugkeren uit Lourdes ook op een dergelijke ontvangst kunnen rekenen. Hij ziet een verband met het feit dat er naar zijn mening te weinig kerstbomen te zien
zijn op Schiphol.

Geruststelling van Hero, de olie uit Moslimlanden stroomt nog steeds naar het "door rijblik verziekte" Nederland. En ook kerstmis komt oorspronkelijk uit dezelfde regio. Daar zitten nu de Israeli's die de oorspronkelijke bevolking onderdrukken.

Olieleveranties zijn nog wel  toegestaan.

Nog zo eentje: Wereldkrant: Europarlementariër Peter van Dalen (Christen Unie) wil dat de Europese Commissie met een handboek komt voor de interpretatie en gelijke toepassing van de rij- en rusttijdenwetgeving in Europa.

Onbegrijpelijk, deze jongens doen hun stinkende best zo zuinig mogelijk te rijden.
Truckervriendje Groenslinks heeft het beste met "Truckerjoep" voor:

Ter informatie. De trein, die al 100 jaar elektrisch rijdt, heeft al jaren "Zijvleugels". Tot zelfs in voormalig Oostblokland Tsjechie, waar deze elektrische GTW gewoon door de dorpskern rijdt. Rijtijden? De bestuurder van dit "zijvleugelstel" kent een 8-urige werkdag. Tachograaf? Totaal onbekend. Ter afsluiting één van de voertuigen met zijvleugels die veel meer dan 7% bespaart. Zeker als er gebruik wordt gemaakt van warmtekrachtkoppeling of duurzaam opgewekte stroom.

Elektrisch dus!

Voor "Truckerjoep" zelfs met "zijvleugels" totaal onmogelijk.

  Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Ervaar meer over klimaatkombi.
Mail