Deze site probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze site is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de site als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze site op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Verder werkt deze site ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

2-1-2016 Ook voor openbaar vervoer is in feite GEEN subsidie nodig en iedereen, ook Jan met de Pet kan elektrisch rijden. Dat doet ie overigens al 100 jaar.

De Rotterdamse RET kan het vanaf 2017 in ieder geval ZONDER subsidie en ook GROEN. Iets wat die domme bus NOOIT zal kunnen. En zoals de foto laat zien kan ook iemand in een rolstoel dat ook.

LEES MEER! En alle busmaatschappijen dienen dit ter harte te nemen. Truckertjes dienen snel tot trampiloot omgeschoold te worden. Dit bericht is overigens afkomstig van de automaffia.

V&D gaat nu op de fles en er gaan al stemmen op dat een groot warenhuis alleen in grote steden te vinden moet zijn. Daar kan dan met de tram bevoorraad worden. Ook het afval, dat daar ontstaat, kan zonder problemen afgevoerd worden.

PER TRAM!

Al het andere afval, zoals flessen en klein plastic breng je zelf maar weg. Gemeente Renkum denkt ook de kip met de gouden eieren gevonden te hebben, betalen voor je afval.

In diverse andere gemeenten kent men de vuilniswagen met maar één mannetje. De kliko's staan netjes aan de kant van de weg en de chauffeur komt niet eens meer van z'n stoel af.

Dat dacht je maar: Er zijn OVERAL mogelijkheden om je afval kwijt te raken. Sterker nog, langs deze plekken kan een tram rijden. Waar men volledig legaal afval kan dumpen. Kliko gaat verdwijnen.


Mensen zien alleen dingen waarop ze zijn voorbereid.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMail