Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

Bij vegetarisch eten denken de meeste door de domroep bewerkte kijkbuiskinderen aan vleesvervangers gemaakt van soja uit Verweggistan. Zelfs kinderen worden door het kinderprogramma "Het Klokhuis" opgelicht. Waarom eten mensen wel of geen vlees? En wat eet een veganist als vleesvervanger? Of zuivel, boter, kaas?

Zuivel, beperk het. De paardentram. Voor een voertuigen en zelfs in de bosbouw kun je zelfs meer paarden spannen. Zelfs kinderen zijn dol op paarden. Zie ook: Het alternatief

Kaas (mits lokaal geproduceerd) kan heel goed een vleesvervanger zijn. Het aantal lokale producenten neemt elke dag toe.

Een paar voorbeelden.

Een vierspan is een aanspanningswijze waarbij vier paarden twee-aan-twee voor een koets of wagen gespannen zijn. In de oudheid werden de vier paarden vaak alle naast elkaar voor de wagen gespannen.

Soja van oerwoud tot supermarkt: http://t.co/vWofUlR8CA

Verder is het belangrijk dat je je voeding uit de regio haalt. Zodat het per tram aangeleverd kan worden. In Wageningen waren ooit ook twee spooraansluitingen maar die moesten concurreren met de bus, want olie was goedkoop. En dus verdween de tram. In Wageningen zit ook de Gieterij, pal naast de plek waar de trams ook reden en waar men geen afval verkoopt. Zie hier:

Stalen wielen op stalen rail.

Er volgt meer.

Klimawaterval zal op andere media intervenieren. Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Bekijk deze website met Mozilla Firefox. Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Ervaar meer over Klimaatkombi.___________________________________________________________
Mail