Deze stek probeert oplichting rond energie en verkeer aan te kaarten. Deze stek is ook hulpmiddel om een lang verhaal op forums en twitter kort te maken. Beschouw de stek als dokumentatie die ook weer verwijst naar andere dokumentatie. Bekijk deze stek op de PC met Chrome, Firefox, Safari of Opera. Negeer Internet Explorer.

Veel bezoekers van deze webstek raken in de war als ze met hun eigen vervuilende leefstijl geconfronteerd worden. Hier wordt de camera veelvuldig als wapen gebruikt. Daar hebben sommigen een gloeiende pest aan. Ook zijn er bezoekers die moeite hebben met de layout en kleuren.

Ook deze terreur wordt hier genegeerd.

Weinig of geen onverteerbaar afval en zeker geen rijblik voor de deur. Gebruik maken van het al even primitieve openbaar vervoer. Met petities bereik je niks. Wel met de camera. Confrontatie is de beste methode.

Verder werkt deze stek ZONDER cookies en andere oplichtmethoden. Je krijgt dus geen reclame voor dingen die je toch niet wilt.

1-11-2017 Boerenkooltaart:

Voor een taartje van vier stukken, of voor twee personen met grote honger.

Ingrediënten :

Voor het deeg:

Voor de vulling:

Voor bovenop: Wat melk met een losgeklopt ei

Extra: Springvorm van 20 cm

Bereiding:

Meng de ingrediënten voor het deeg snel en krachtig met de hand of in de keukenmachine.
Laat afgedekt een halfuurtje op een koele plaats rusten.
Verdeel het deeg in tweeën; het ene deel iets groter dan het andere. Rol elk van de twee stukken uit tot een soepele lap.
Beboter een springvorm en leg hier één deel van het deeg in, voorzien van een stevige rand. Vul het deeg met de fijngesneden aardappel, boerenkool en ui. De kaas komt bovenop, samen met de olijfolie en nog wat peper en zout.
Maak de randen van het deeg vochtig en leg het tweede uitgerolde deeg bovenop. Even de randen stevig aandrukken. Snijd de randen af, doorprik de bovenzijde enkele keren met een vork. Bestrijk de bovenkant van de taart met een mengsel van melk en ei.
Zet de taart ruim drie kwartier in de oven op 175°C.
Het ‘deksel’ op de taart zorgt dat alles mooi gaar wordt.

Heerlijk zo warm meteen uit de oven, maar ook afgekoeld prima te gebruiken als hartige wintertaart.

 


Altijd achter de kudde aan, dan sjouw je altijd door de stront.


Volg Klimaatkombi op Twitter, account daar is Klimaatcombi:  Antwoorden langer dan 140 tekens worden op deze website gegeven.

Reageren? Schuif de muis over de trein en bekijk de statusbalk.

Bekijk Klimaatkombi helemaal.
MailMail